Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 13tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Kamarádce - 58 let- se rozbilo auto, tak jsme jí před pár měsíci půjčili naši jedničkovou Fabii 2005, benzín. Má postiženýho syna, takže měla vždycky nový auta, 5 let a pryč.

Dnes jsme se byli podívat na novou kavárnu ve městě kousek od nás a stavili se za ní v práci, dělá tam v lékárně, je to chytrá holka PharmDr. 🙂 

Říkám jí, že jí auto hodím na zimní gumy. Ona na to, že jí to auto už hlásilo - 2.11. - že má přezout. Já říkám - Ili jedničková Fábie netuší, že tam máš letní gumy. Ona na to - ale jo, rozsvítila se červená kontrolka teploměru, že už je zima a mám přezout. 

Říkám jí, dej mi klíče a destilku . Doleju kritickou hladinu vody, vracím se do lékárny a říkám jí - tak máš přezuto 🙂 

Odesláno

Jsem chtěl jednou koupit sedmiletý auto pro starou od starý někoho jinýho.

Prohlídka všechno ok až na měrku oleje - úplně orezlá. To jsem nikdy neviděl.

Povidám osobo, kdy jste naposledy měnila olej? 

O: Nikdy, to se musí?

Odesláno
před 13 hodinami, gunman napsal:

Kamarádce - 58 let- se rozbilo auto, tak jsme jí před pár měsíci půjčili naši jedničkovou Fabii 2005, benzín. Má postiženýho syna, takže měla vždycky nový auta, 5 let a pryč.

Dnes jsme se byli podívat na novou kavárnu ve městě kousek od nás a stavili se za ní v práci, dělá tam v lékárně, je to chytrá holka PharmDr. 🙂 

Říkám jí, že jí auto hodím na zimní gumy. Ona na to, že jí to auto už hlásilo - 2.11. - že má přezout. Já říkám - Ili jedničková Fábie netuší, že tam máš letní gumy. Ona na to - ale jo, rozsvítila se červená kontrolka teploměru, že už je zima a mám přezout. 

Říkám jí, dej mi klíče a destilku . Doleju kritickou hladinu vody, vracím se do lékárny a říkám jí - tak máš přezuto 🙂 

😆👍

Odesláno
Doba podzimních honů je tu...
398422772_7542386959108094_1189408992923293377_n.thumb.jpg.a7ebb493a03a0556e3dd36d97e0e20cf.jpg

Za mejch mladej let tam v další řadě leželi psy,kočky,jezevec,atd.
Po honu se vždy dělal guláš. Zajímavé je,že žádná řada se nezmensila,jen zmizela ta poslední

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odesláno
V 8. 11. 2023 v 21:46, gunman napsal:

😀 ženský pohled... žena mi vnucovala myšlenku, že auto jí doporučuje šampaňský a byla to jen nízká hladina v odstřikovačích....

Odesláno
před 2 hodinami, DavidLC napsal:

😀 ženský pohled... žena mi vnucovala myšlenku, že auto jí doporučuje šampaňský a byla to jen nízká hladina v odstřikovačích....

Loni se tady řešil pokyn auta k vykakání:  -4°    

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...