EpsteinBarr Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 7. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2020 Ad sobotní večer: Všichni moji sousedé poslouchají kvalitní hudbu.. ať se jim to líbí nebo ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 7. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2020 Fcb je nekonečná studnice.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 7. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 7. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2020 tak do prace by se obcas hodilly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 Odesláno z mého F2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 Andrej Babiš přišel do školy a začal před dětmi hovořit o ekonomice. Po 15 minutách vidí, že to děti nezajímá tak říká. Tak děti změníme téma. Můžete mi položit jakoukoli otázku. Přihlásí se Mařenka a říká. Já mám na Vás tři otázky. 1 - jak jste přišel k Agrofertu? 2- Kdo byl vlastníkem Čapiho hnízda v době čerpání dotací EU? 3 - Z čeho jste koupil dluhopisy? Babiš se začne potit neví co říci a v tom zazvoní a děti vyběhnou na chodbu. Po 15 minutách přestávka skončí a Babiš pokračuje. Tak děti můžete mi položit jakoukoli otázku. Přihlásí se Pepíček a říká. Já mám na Vás pět otázek. 1- jak jste přišel k Agrofertu? 2- Kdo byl vlastníkem Čapiho hnízda v době čerpání dotací EU? 3- Z čeho jste koupil dluhopisy? 4- Proč zvonilo o 30 minut dřív? 5- Kam zmizela Maruška * * * * * Andrej v roce 2012 : stojíme jako ČR jen malý krok před hlubokou propastí Andrej v roce 2020 : udělali jsme v ČR díky vládě ANO krok dopředu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 Přijde chlap do masny a pozdraví „ Čest práci !“ Je na řadě. Co si přejete, ptá se prodavač. Kilo bůčku, Prodavač mu jej podá a říká 22 korun On objednává dále . Dvě kila hovězí zadní. Prodavač : 48 korun, V tom se velice vehementně ozve zákazník , co nakupoval předním, Pane vedoucí co to má znamenat, já jsem platil za kilo bůčku 90.- korun A za 2 kila hovězího skoro 500,- korun. Na to mu prodavač odpoví: Jo pane, starý pozdrav, starý ceny ! Konečně jsem pochopil ceny v parlamentní kantýně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 Před hodinou, Lynx12 napsal: Přijde chlap do masny a pozdraví „ Čest práci !“ ... Konečně jsem pochopil ceny v parlamentní kantýně... V 5. 10. 2020 v 15:50, Zmizík napsal: Tvl Lynx, já na většinu tvýho humoru začínám bejt alergickej. To sem fakt musíš vokopírovat každou píčovinu, co ti přijde z gerontologie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 Odesláno z mého F2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 před 9 minutami, sibirnaya napsal: Tak ten je top !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 Jeden skoro sezonni..;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 před 2 hodinami, Lynx12 napsal: Andrej Babiš přišel do školy a začal před dětmi hovořit o ekonomice. Po 15 minutách vidí, že to děti nezajímá tak říká. Tak děti změníme téma. Můžete mi položit jakoukoli otázku. P * * Andrej v roce 2020 : udělali jsme v ČR díky vládě ANO krok dopředu opravdu ti to přijde vtipny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 před 56 minutami, financ napsal: opravdu ti to přijde vtipny? Politici se mění, vtip zůstává. Znám to s Gottwaldem, Stalinem, Brežněvem i Gustou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 před 2 hodinami, financ napsal: opravdu ti to přijde vtipny? Taky nekomentuju každej vtip, kterej se mi nelíbí.... nepotřebuju dělat chytrýho.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 ... aneb svoboda jednoho končí tam, kde začíná svoboda druhého. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 Tvl druhej prispevek na tehle strance.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 Tvl tak to very sorry, uz to vidim a beru to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se