bobi Odesláno 20. března Nahlásit Odesláno 20. března Jj,maličko to Jirka přepískl https://www.extra.cz/jiri-paroubek-se-postaral-o-velke-pobaveni-tramvaji-cestoval-v-modrem-spacaku-0b381
JR_2010 Odesláno 23. března Nahlásit Odesláno 23. března Předem se pro jistotu omlouvám... Třída jede na exkurzi do Osvětimi. Dorazí na místo a učitelka se vydá do pokladny. Přijde k okýnku, nakloní se k té díře dole v plexiskle a povídá: "dobrý den, mám tady autobus dětí"...pokladní se rozhlídne po místnosti nakloní se taky k díře v plexiskle a zašeptá:" mladá paní nezlobte se, ale my už to neděláme..." 1 1 1
Tobi Odesláno 24. března Nahlásit Odesláno 24. března před 5 minutami, nickolas napsal: ale že mi to trvalo... já furt tápu...
Hasňa Odesláno 24. března Nahlásit Odesláno 24. března Já nechápu tu houbu. Nejsem holt nejostřejší tužka v penálu.
nickolas Odesláno 24. března Nahlásit Odesláno 24. března před 23 minutami, AndyAaron napsal: Ci to je xicht a kolik jich je? Štěpánek 1 4
Eddie35 Odesláno 24. března Nahlásit Odesláno 24. března Ty pondělky ráno jsou náročný, taky jsem si radši počkal na nápovědu
AndyAaron Odesláno 24. března Nahlásit Odesláno 24. března Já nechápu tu houbu. Nejsem holt nejostřejší tužka v penálu.Jo, k te hoube mi asi taky chybi nejakej kontext
Koprisalov Odesláno 24. března Nahlásit Odesláno 24. března Právě teď, AndyAaron napsal: Jo, k te hoube mi asi taky chybi nejakej kontext Tam, asi nic hlubokého nebude ... Tedy doufám
šíma Odesláno 24. března Nahlásit Odesláno 24. března František Smotlacha 1884 - 1956, autor kolosálního díla Atlas hub jedlých a nejedlých... 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se