Přejít na obsah

Bechyně nebo Carollinum?

kill_em382

Doporučené příspěvky

před 4 hodinami, African napsal:

Má vůbec smysl u Bechyně nebo Carollinu zkuošet nějakou slevu? Samozřejmě tím nemyslím Roulex 😆 Dělal jsem u obou už nějaké dva,tri nákupy, ale nechci prudit pokud to je bez šance....

na Tudory kdysi nabizeli slevy uz ve dverich, ale casy se meni ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 11 hodinami, dwg napsal:

na Tudory kdysi nabizeli slevy uz ve dverich, ale casy se meni ;)

Jak to víš že chci zrovna Tudory? 😂 Je tedy pravda, že už se některé starší kousky prodávají dráž než nové a navíc nejsou k mání, zjišťují aktuální dostupnost. Takže na slevy moc prostor asi nebude....

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Jsem si chtěl naivně zkrátit čekání na Expy 😂

Vámi poptávaný model Tudor Ranger bohužel není momentálně dostupný. Vzhledem k tomu, že se jedná o velmi žádaný model, byli jsme nuceni i pro tyto hodinky vytvořit čekací listinu.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
V 9. 12. 2022 v 10:58, skalis napsal:

Na Rangery nebyl ban, ktery je pro Rolex, pro cizince ve Vidni. Mozna stoji za to obeslat/obvolat nekolik AD po Evrope, kde se prubezne vyskytujes.

Už je naskládněný a ceny ještě před předpokládaným zdražením. Bohužel jsem neměl Rangery čas omrknout naživo a navíc jsem zase v mapách párkrát ukázal prstem, zařídil zájezdy, no a pokud nepřiletí 13 plat, Rangery nebudou 😆

Odkaz ke komentáři

V 7. 12. 2022 v 18:58, African napsal:

Má vůbec smysl u Bechyně nebo Carollinu zkuošet nějakou slevu? Samozřejmě tím nemyslím Roulex 😆 Dělal jsem u obou už nějaké dva,tri nákupy, ale nechci prudit pokud to je bez šance....

Kupoval jsem u HB DJ36. Dostal jsem 5%, ale platil jsem to predem. Cekacka byla ani ne 3 mesice. To na GMT Master jsem tam zapsanej uz tak 4 roky a u tech bych se na slevu asi ani neodvazil zeptat :)

Odkaz ke komentáři

V 22. 12. 2022 v 8:39, RiVal napsal:

Kupoval jsem u HB DJ36. Dostal jsem 5%, ale platil jsem to predem. Cekacka byla ani ne 3 mesice. To na GMT Master jsem tam zapsanej uz tak 4 roky a u tech bych se na slevu asi ani neodvazil zeptat :)

Ja pozeram po DJ36 alebo OP36, je tam sanca riesit zlavu? Predpokladam ze nie, a mam byt rad ked ma z ulice bez predchadzajuceho nakupu zapisu na waiting list. :D 

Alebo sa mylim? Predpokladam, ze to nebol tvoj prvy nakup v HB ked si si vyrapoval zlavu :D 

Odkaz ke komentáři

V 23. 12. 2022 v 14:41, lukasb515 napsal:

Ja pozeram po DJ36 alebo OP36, je tam sanca riesit zlavu? Predpokladam ze nie, a mam byt rad ked ma z ulice bez predchadzajuceho nakupu zapisu na waiting list. :D 

Alebo sa mylim? Predpokladam, ze to nebol tvoj prvy nakup v HB ked si si vyrapoval zlavu :D 

Ja tento konkretni nakup resil po mailu, jelikoz jsem pobyval v zahranici. Byl to muj prvni nakup u HB a na drzo jsem se zeptat - ale az po tom, co jsem vedel pribliznou cekacku, cenu atd. Netusim jak by to bylo ted. Kazdopadne na ty GMT jsem tam napsanej uz 4 roky, tak nevim jestli jsem je tim treba nenastval. Mam v planu tam jit po NR, protoze potrebuju servis na jinej kousek. Tak mam v planu se pripomenout.

Odkaz ke komentáři

Neviete inak, ako je to momentalne s kupou modelov, kde uz neni rozdiel medzi cennikom a chrono24?

Rozmyslam nad 36mm explorermi, cennik je 7050 a na nete vidim tyzdne nepredane kusky za 8000 z coho usudzujem, ze waitlisty by sa mali vycistit od investorov.

Da sa uz nieco take objednat, alebo si usetrit nervy a ist grey?

Odkaz ke komentáři

před 32 minutami, qwer napsal:

Neviete inak, ako je to momentalne s kupou modelov, kde uz neni rozdiel medzi cennikom a chrono24?

Rozmyslam nad 36mm explorermi, cennik je 7050 a na nete vidim tyzdne nepredane kusky za 8000 z coho usudzujem, ze waitlisty by sa mali vycistit od investorov.

Neviem ako Exp36, je to asi individuálne, ale nedávno som sa zapísal na OP36 a bolo mi povedané min. 1 rok, tak som zvedavy

Odkaz ke komentáři

před 15 hodinami, qwer napsal:

manželka na takove expy čeká už myslím víc než rok, myslím že do ČR jich moc nepřišlo v tomto roce. Držím palce ať jsou ty tve rychle doma 👍

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
před 16 minutami, mandrinka napsal:

Tak jsem se dneska v sauně pobavil, když jsem narazil v pátečních Hospodářkách na reklamu na Rolex od Bechyněho. To má na té čekačce málo lidí? 😂

Mám takový pocit, že Tissot už chlapíkovi vydělá měsíčně víc jak celý Roulex 😅

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Minulý týden jsem si byl po 19 měsících u HB v Brně vyzvednou OP. Perfektní přístup a zák. servis. I když jsem se zapisoval do “pořadníku”, tak šlo vše hladce. V Carollinu jsem měl jinou - špatnou zkušenost. Jak s přístupem, tak s NEmožností zapsání se do waitinglistu.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Začátkem října jsem měl stejnou zkušenost jako Jirka_C s Bechyněm v Brně. Vyzvednutí Expu 1 po 3 měsících čekání, vřelý prodejce, vyzkoušel jsem na místě co se dalo, zapsal se na další dobrodružství...v  Carollinu mi přijde o strach se jít ukázat nebo připomenout. Jo a call přišel z Brna ačkoliv zapsany jsem byl v Praze....

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...