JoyStick Odesláno 14. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2020 @MaxT Vzhledem k frekvenci v jaký to sem sypeš, bych řekl, že Honeymoon budou buď krátký a skutečně intenzivní, nebo hodně dlouhý Ale samozřejmě congratz! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 15. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 15. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2020 Máte to hezké, chlapi .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 15. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2020 Ale je třeba se kochat z obou stran - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 16. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2020 No nekecej, že AP tady může mít i někdo bez tetování. Povzbuzující zjištění! Chlapi nic proti tetování, hodinky máte všichni perfektní! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nastycrew52 Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 Jumba vedle Nautilů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 Jumba jsou by far nejhezčí ocelový model co (ne)jde koupit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 Víťas tys tu chyběl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Socom Odesláno 18. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2020 Na cestě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 18. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2020 Tome, to je velmi slušnej progres! Že ses naposledy ani nepochlubil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Socom Odesláno 18. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2020 Díky, Davide. Ta barevná kombinace se mi moc líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Socom Odesláno 4. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 10. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2020 @sery.vlk Ano ano...hlavně na Jumbech je naprosto skvělej ten jakoby na koleji nasazenej rotor. To je protě TOP! Sypte to sem, ať se můžeme kochat :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 27. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 27. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2020 před 7 minutami, MaxT napsal: Nejvíc!!! Mohu se tě zeptat, v jaké velikosti je tato fotka nahrána..? Tvoje fotky jsou vždy nejvíc ostrý v high-res, já mám fotky třeba 11MB a nahraje se mi to sem pod mega... hnus.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 27. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2020 nevím, už jsem ji smazal. Každopádně se snažím dostat pod ten limit co je zde nově nastaven. Pravdou ale je, že i když se to snažím přiostřit co to jde, nové fórum to stejně nějak rozmázne. Na displeji PC to je 100x ostřejší a výraznější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 27. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2020 Díky, já se v tom pràvě ztrácim, limit je 9.77 mb, já zmenším fotku pod limit na 9 a buď to napíše, že je fotka přes limit a nebo se nahraje třeba 0,8 mb a to sem fakt pak nasranej a radši nepostuju, protože to vypadá děsně...no nic, každopádně jumba jsou tak krásný!!! Snad se jich taky někdy dočkám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 27. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2020 před 5 minutami, tikzot napsal: Díky, já se v tom pràvě ztrácim, limit je 9.77 mb, já zmenším fotku pod limit na 9 a buď to napíše, že je fotka přes limit a nebo se nahraje třeba 0,8 mb a to sem fakt pak nasranej a radši nepostuju, protože to vypadá děsně...no nic, každopádně jumba jsou tak krásný!!! Snad se jich taky někdy dočkám... prostuduj vlákno k novému systému, myslím se tam psalo, že když je fotka na delší straně víc jak 1200 nebo 1000 pixelů, tak se komprimuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 27. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2020 před 8 minutami, tikzot napsal: Díky, já se v tom pràvě ztrácim, limit je 9.77 mb, já zmenším fotku pod limit na 9 a buď to napíše, že je fotka přes limit a nebo se nahraje třeba 0,8 mb a to sem fakt pak nasranej a radši nepostuju, protože to vypadá děsně...no nic, každopádně jumba jsou tak krásný!!! Snad se jich taky někdy dočkám... Ja som bol v tom ze limit na jednotlive foto je 2 mb a v ramci jedneho prispevku suhrnne vsetky foto do 10 mb. Ale to som asi nejaky patek spatky tiez sa trapim s optimalnou velkostou suborov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 27. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2020 před 44 minutami, MaxT napsal: Bomby atomky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se