Trňák Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 @warann áááha :-D, tak to díky, hned se mi otevřel nový svět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trňák Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 To mám z toho, že nečtu návody... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 díky @warannZa osvětu, si jí zas nandám na klíče, furt byla vysvícená, sem netušil, že to jde zamknout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 A ja si myslel, ze si delate prdel a vy pritom jen nectete navody. Ani nechci domejslet jak potom štelujete hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 Treba dnes novy chrona metodou pokus omyl Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 před 2 hodinami, Prochy68 napsal: No ted mi volali, ze je nemaji ze az pristi tyden, tak jsem se zeptal jestli maji ty modre a za chvili mi volal, ze teda ty dve cerne maji. Takze klidne objednavejte Me volali rano, zpatky jsem volal az po druhe .. a me uz rekli 14 dni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 Me volali rano, zpatky jsem volal az po druhe .. a me uz rekli 14 dni.Mne 13:37 ze nemaji, tak jsem se zeptal na tu modrou barvu (mam objednane cerne) a on ze to overi a zavola zpet. A ve 13:42 volal, ze teda maji tu cernou a posilaji to. Tak uvidim, do Vanoc je jeste cas.Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 před 4 hodinami, Prochy68 napsal: Tak uvidim, do Vanoc je jeste cas. Presne, ja tam vzal teda jeste jednu fenixku a taky rikam kdyz to stihnete do vanoc tak v pohode. A v tu chvili znejistel .. tak mi pripomnel ze ty vanoce sou uz docela blizko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 @Strocek pridavam se k spokojenym vlasnikum Olight pidi-svitilen. Ja mam starsi a zene sem pred casem poridil na klice tu novejsi verzi na usb-c. Svou mam na klicich uz fakt dlouho a spokojenost (obcas to otvirani po letech malinko zahapruje, ale trochu to protocim, poklepu s tim a vsechno zase v cajku ). Patina mi prijde, ze k tomu docela patri. A 2 titanovy karabinky Fenix mam objednany ted "pod stromek", tak se uz tesim. Naskladnili je po dlouhe dobe i treba na 4camping shopu, koho by to zajimalo. Jeste bych potreboval nejaky takticky pero, kubotan...nebo neco nahodte co mi chybi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 Jedna loňská Watch your six Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 Já mám tu starší a manželce jsem jí pořídil taky a jsem max spokojenej. Já jí používám docela často, jako někde něco rychle posvítit a nemám žádnej problém. Ty dva režimy úplně stačí. Jak de vo tom tady řeč, tak jsem zjistil, že je novej výkonější model, ale taky větší. Nemám potřebu měnit, protože ty současný šlapou dobře. Kdybych kupoval novou vzal bych tu PRO, ale takhle neni třeba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marnejeto Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 Tak jsem si honem objednal ještě tu karabinu než to zas vykoupíte .Nečekal jsem že spustím Fenix lavinu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 Hm, tak jsem je taky priobjednal, maji ji na tom ccbshopu aji. Takze vsichni kdo cekate na naskladneni svitilny .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 Karabinu tuto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 Taky přemýšlím nad propiskou, líbí se mi https://www.extremeedc.eu/eXtreme-pen-II-BLACK-d13.htm dělají je pro normální a fisher náplň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 před 7 hodinami, marnejeto napsal: Tak jsem si honem objednal ještě tu karabinu než to zas vykoupíte .Nečekal jsem že spustím Fenix lavinu.... Kronium.cz má karabin dostatek, světýlek ostatně taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny35 Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 V 23. 11. 2022 v 19:16, ThomasB napsal: A nebyl by tip na nějaký slušnější batoh do kanceláře? Nee úplně sportovní a s kapsou na laptop…koukal jsem třeba na victorinox. Máte někdo zkušenosti? Victorinox jsem měl tenhle https://everydaycarry.com/posts/27093/victorinox-altmont-deluxe-duffel-backpack Byl jsem s ním spokojenej, ale po necelých třech letech prošoupaná záda a dno a to jsem se k němu choval slušně. Výhoda - 10 letá záruka, kterou uznali. Tak jsem začal vybírat novej. Chtěl jsem zas Victorinox, ale materiál nylon, aby to víc vydrželo. Nic z nylonu jsem nenašel. U Thulu a Aevoru taky ne a většina designových batohů taky polyester. Protože mám Maxpedition kapsu na opasek, která je asi po 5 letech denního nošení skoro jak nová, tak jsem se rozhodl pro Maxpedition. Na Amazonu měli v akci Gridflux. Vzal jsem ho. Ten se do kanclu sice moc nehodí, ale neřeším to . Je super. Pokud bych chtěl batoh do kanceláře určitě bych zkusil řadu Entity, případně něco jinýho z nylonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 1. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2022 (upraveno) Motivační video od Prometheus Design Werx ... v U.S.A. nejvíc cool záležitost Ta Toyota ve videou je boží Upraveno 1. prosince 2022 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 2. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2022 Nakupene na zimu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2022 Fajne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se