Přejít na obsah

EDC | Every Day Carry

Maxel

Doporučené příspěvky

Tu s tím širokým hrdlem máme taky, koupili jsme jí jako první a pije se za toho fakt blbě a to nejenom za chůze :default_wink:. Je na to i taková redukce dovnitř hrdla, kterou mám taky, ale pak jsem koupili tu s tím užším hrdlem a to je fakt paráda i pro děti co z toho pijou, ale na umytí je to samozřejmě horší. Tady v tomto případě jsme dali přednost picímu pohodlí. Dáváme tam jenom vodu, takže na to mytí to není zas tak náročný, oproti různým džusům a šťávám atd. co v těch picích systémech (brčkách) musíš opravdu vyčistit. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zrovna Nalgene jsem nikdy nepochopil, máme doma dvě, museli jsme, protoze instagraaam, a z toho se fakt nedá normálně pít.

Edit, JO přesně ta redukce mě rozsekala nejvíc! To je fakt Apple přístup - je to sice úplně nahovno, ale třpytí se to, tak si to kup. Ztratil jsi sluchátko? Prostě si za litr kup šňůrku, kterýma si je spojiš...

Upraveno uživatelem Maro
Odkaz ke komentáři

šel jsem cestou klasicke termosky (stanley) protože mytí... měl jsem ten kyblíček s brčkem - obrovská výhoda, že jsem furt pil vodu ("nutilo mě to"), ale upřímně - na mytí je to vopruz.

zkoušel jsem i ten jejich mačkací nesmysl a vyhodnotil to tak, že všeobecně - cokoliv v čem je pružina nechci.

termoska je prostě z hlediska praktičnosti nejlepší - velký cosi se závitem a ještě hrneček k tomu (to víčko, ze kterého se dá pít).

Nevím, jestli jsi si to chtěl přečíst, ale k tomuto jsem dospěl já - vše ostatní prodal a zůstala jen klasika.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
7 hours ago, Pozorovatel said:

Tohle je jediné, které vykrystalizovalo z mých potřeb a jejich zákonů, ale protože jsem se o to dost zajímal, tak mohu případně poradit s noži atd. 😉

To by bylo fajn,  kdybys to mohl vyjasnit. Ja sebou vozim kubotan ve forme propisky, male zaviraci opinel.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...