Moty Odesláno 18. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2023 Potrebuju novou EDC flašku na vodu, Stanley už je jasná volba, v mým případě samozřejmě ta oranžová, ale jakou? S brckenm nebo bez? velikost 0,6-0,7l Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 18. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2023 Já bych bral to co se líp myje. Já sem fanda Stanley termosek, ale na vodu mám Nalgene a za mě super, ale je to už větší objem vhodnější třeba někam na vejlety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 18. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2023 Já mám několik Nalgene lahvi s tím širokým hrdlem. O co hůř se z toho pije za chůze tak o to lépe se čistí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 18. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2023 Tu s tím širokým hrdlem máme taky, koupili jsme jí jako první a pije se za toho fakt blbě a to nejenom za chůze . Je na to i taková redukce dovnitř hrdla, kterou mám taky, ale pak jsem koupili tu s tím užším hrdlem a to je fakt paráda i pro děti co z toho pijou, ale na umytí je to samozřejmě horší. Tady v tomto případě jsme dali přednost picímu pohodlí. Dáváme tam jenom vodu, takže na to mytí to není zas tak náročný, oproti různým džusům a šťávám atd. co v těch picích systémech (brčkách) musíš opravdu vyčistit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 18. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2023 (upraveno) Zrovna Nalgene jsem nikdy nepochopil, máme doma dvě, museli jsme, protoze instagraaam, a z toho se fakt nedá normálně pít. Edit, JO přesně ta redukce mě rozsekala nejvíc! To je fakt Apple přístup - je to sice úplně nahovno, ale třpytí se to, tak si to kup. Ztratil jsi sluchátko? Prostě si za litr kup šňůrku, kterýma si je spojiš... Upraveno 18. srpna 2023 uživatelem Maro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 18. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2023 Chce to cvik mám je X let a i tak se občas pocintam … ale nedám na ne dopustit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 18. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2023 V tomto som ja nenarocny. Nerezova termoska z DM drogerie o objeme 0,5l na EDC ideal… V lete drzi chladny napoj. V zime teply. Nic viac nepotrebujem Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zacik Odesláno 18. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2023 tiez som velky fanusik Stanley (mam 3 termosky plus pohar na kafe) ale na vodu mam Hydro Flask. Cokolvek so slamkou a otravnym umyvanim u mna nema sancu. Jednoduchost umyvania v umyvacke je u mna najdolezitejsie kriterium pri flaske/termoske/hrnceku na kavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 18. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2023 Kuci dávejte sem obrázky když vo něčem píšete! To pak musim dycky hledat... Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 18. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2023 Já mám, mimo jiných, i tuhle a na trénink a bazén super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 18. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2023 Ja mam nejradsi plastovky z dekace za par hrusek. Delaji ruzny velikosti, uzavery a da se to i kombinovat mezi sebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 18. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 18. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2023 Tak když už jsme u těch flanděr, tak manželka a děti si hodně chválí tyhle Contigo Swish. Je to oteviratelný jednou rukou. Teď jsme je měli na dofče, neustále v permanenci, prckové furt lemtaly a super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 18. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2023 kluci díky za další doporučení, ale celorok z toho piju jen studenou vodu a ta mi v létě v plastu vydrží tak než dojdu k autu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdo Odesláno 19. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2023 šel jsem cestou klasicke termosky (stanley) protože mytí... měl jsem ten kyblíček s brčkem - obrovská výhoda, že jsem furt pil vodu ("nutilo mě to"), ale upřímně - na mytí je to vopruz. zkoušel jsem i ten jejich mačkací nesmysl a vyhodnotil to tak, že všeobecně - cokoliv v čem je pružina nechci. termoska je prostě z hlediska praktičnosti nejlepší - velký cosi se závitem a ještě hrneček k tomu (to víčko, ze kterého se dá pít). Nevím, jestli jsi si to chtěl přečíst, ale k tomuto jsem dospěl já - vše ostatní prodal a zůstala jen klasika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 27. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2023 German Business EDC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 27. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2023 Tu E12 V2.0 mám taky a ta je fakt bez chybičky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 27. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2023 před 1 hodinou, Pozorovatel napsal: German Business EDC Pěkně, máš ještě nějaké komba do DE? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 27. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2023 Tohle je jediné, které vykrystalizovalo z mých potřeb a jejich zákonů, ale protože jsem se o to dost zajímal, tak mohu případně poradit s noži atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quarantine Odesláno 28. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2023 7 hours ago, Pozorovatel said: Tohle je jediné, které vykrystalizovalo z mých potřeb a jejich zákonů, ale protože jsem se o to dost zajímal, tak mohu případně poradit s noži atd. To by bylo fajn, kdybys to mohl vyjasnit. Ja sebou vozim kubotan ve forme propisky, male zaviraci opinel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se