Přejít na obsah

EDC | Every Day Carry

Maxel

Doporučené příspěvky

před 21 minutami, warann napsal:

Ony jsou tusim minimalne 2 velikosti. Myslim ze mam tu mensi. Fakt je super. Absolutne se nepocmrndas a ovladani jednou rukou funguje. Termosky a tak termohrnky mame ruzny, ale do auta beru v zasade jen toto. Bracha je hodne vybiravej, ale koupil tutez a taky ji taha vsude. 

Já potřebuju "termosku" pro uchování studené vody, měl sem Chilly ale už nedrží studený a se zárukou se mnou vyběhli, tak proto řeším Stanley kvůli "doživotní" záruce, líbí se mi ty asi tahle

https://www.stanleytermosky.cz/p/stanley-quick-flip-vakuova-lahev-700ml-tigerlily

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, warann napsal:

Tvl dalsi 😁.

Nevim, no. Na to asi dnes nedojde. 

Mam suchej unor, ale domluvil se u nas sraz, rikam si ok, tak to jeden vecer porusim a dam si nejaky to pivko. A voni to daji do podniku, kde toci Pernestejna - aka pardubicky pivo z Ostravy 😳 

Jako suchej únor je v pohodě, ale dycky si k tomu musíš dát 3 žolíky a ty se nepočítaj :default_wink:. Pernštejna si pamatuju z Pardubickýho pivovaru a nebylo to špatný. Byl jsem tam na školení několikrát a dycky sem si ho dával voproti ostatním co pili Plzeň, tak jim řikám tvl Plzeň si můžeš dát všude... Mě nevadil :cheers:

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, ivan_989 napsal:

Roky to vlacim so sebou v peňaženke. A keď by som to potreboval, nespomeniem si ze to mam. :)

20240208_142010.thumb.jpg.c49dae276e3a77a5d0c4f874599fd8ba.jpg

Nosim a take si na ni vzpomenu az kdyz prezuzlam nejakou nitku atd. A loni me kvuli ni v Turecku tahla kontrola na letisti k nejakemu oficirovi, nastesti ten kdyz to videl se placnul do cela neco na ni zarval a byl jsem volny. 

Odkaz ke komentáři

30% je super, něco bych od fenixu bral, ale nejvíc bych rád CL09, která ale vypadá, že se již nedělá. Nemáte tušení, jestli to má nějakýho následovníka, nebo nemáte tip na něco podobnýho - chtěl bych světýlko, který jde použít jako 360° lucerničku při kempování...

image.png.990cd4264f574b3c7e3f0d53daeb154b.png

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Lamiczka napsal:

30% je super, něco bych od fenixu bral, ale nejvíc bych rád CL09, která ale vypadá, že se již nedělá. Nemáte tušení, jestli to má nějakýho následovníka, nebo nemáte tip na něco podobnýho - chtěl bych světýlko, který jde použít jako 360° lucerničku při kempování...

image.png.990cd4264f574b3c7e3f0d53daeb154b.png

My pouzivame tohle, ma to magnet, davam si to na dodavku kdyz varime po tme.

https://www.knifestock.cz/fenix-cl26r-p35129

Odkaz ke komentáři

V 8. 2. 2024 v 14:25, ivan_989 napsal:

Roky to vlacim so sebou v peňaženke. A keď by som to potreboval, nespomeniem si ze to mam. :)

20240208_142010.thumb.jpg.c49dae276e3a77a5d0c4f874599fd8ba.jpg

Tohle je snad nejlepší záležitost, kterou kdy Victorinox pustil do světa. Letěl jsem s tim přes pul světa a nikdy neměl nikdo problém a já měl vždy vše potřebne po ruce. 

Odkaz ke komentáři

před 6 hodinami, warann napsal:

Fenix - 30%, dalsi polozky taky ve sleve. 

https://www.knifestock.cz/fenix-e12-v2-0-p53303

A ne ze mi pak budete vycitat, ze jste zase museli nakoupit vetes, co jste vubec nepotrebovali 😁

Já Ti děkuji!

Objednal jsem si světlo na kolo (+ ještě držák na druhé kolo), u kterýho jsem za plnou cenu váhal.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...