zacik Odesláno 3. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna +1 Thule Mam starsi Paramount 24l, mam ho uz asi 7 rokov a som 100% spokojny, stale vyzera ako novy. Ten moj uz nerobia, su novsie modely, napr tento https://autotechnik.sk/thule-paramount-batoh-24-l-parabp2116-cierny/p2245?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=18863822840&gad_source=1&gclid=CjwKCAjw_LOwBhBFEiwAmSEQAduwejQy4PyufnjJCP0H-rZ_G6tgha7P7V6sk43F55m-W2aUjNvGHBoCra0QAvD_BwE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 3. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna (upraveno) před 2 hodinami, redd napsal: Ohledně batohů na ntb a příležitostné přelety koukni ještě na Mark Ryden a Thule Thule mě nenapadlo, kouknu, ale na MR sem teda narazil náhodou a zaujala mě ta skořepina, díky @zacikdíky Upraveno 3. dubna uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 15. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna Od dětství byly mé kapsy plné různých důležitých a nepostradatelných věcí. Nedávno jsem nastolil cestu k minimalismu a takto to zatím dopadlo. Některé položky mění podobu, ale funkce zůstává: hodinky, peněženka, nůž, telefon. Musím zde vyzdvihnout 2 mimořádné kousky: 1) mini peněženka na cca 5 karet, kam se krásně vejde občanka, řidičák, karta zdravotní pojištovny a nějaká ta platební. 2) Victorinox Compact - nožíků jsem vyzkoušel několik kil, ale tento je svou výbavou a kompaktností, kterou má i ve jméně, snad nejlepší urban edc nůž, který mám. Když je zavěšený na klipu v kapse, tak o něm ani nevíte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 15. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna Co je to za klip na nožíku? Něco podobného by se mi hodilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 15. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna (upraveno) Tyto pocketclipy jsou super. Je to jedna z nejlepších možností, jak nosit nůž v kapse kalhot, aniž by se válel na jejím dně a tlačit do nohy. Je to z Aliexpresu https://www.aliexpress.com/item/1005004001060761.html?srcSns=sns_More&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=21450080997&aff_fcid=46085730113d4071bb85f830421673d0-1713205485275-01382-_mKOIWAS&tt=MG&aff_fsk=_mKOIWAS&aff_platform=default&sk=_mKOIWAS&aff_trace_key=46085730113d4071bb85f830421673d0-1713205485275-01382-_mKOIWAS&shareId=21450080997&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=58bfeb4ce9564d658a59b435b29ec5cd&afSmartRedirect=y Maji tam toho tuny, ale pozor na ty levnější, které nejsou z oceli, ale nějaké slitiny. Ty se lámou v ohybu. Většinou mají na sobě vyražené X. Upraveno 15. dubna uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 15. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna Dík za nasměrování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května Zdarec. Mam dotaz. Chci mladymu k narozkam (10let) koupit jeho prvni svycarak. Zamlouva se mi tohle https://www.zbozi.cz/vyrobek/victorinox-hiker-1-4613/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=google_nakupy_all&utm_content=160551503500&gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIvum6z7qZhgMV1aODBx00wgTkEAQYAiABEgJ88fD_BwE Mate k tomu nekdo nejakou vyhradu? Nebo vite o necem lepsim? Tohle je si myslim takovej zaklad, co by mohl malej kluk potrebovat . Na vyvrtku apod. ma jeste cas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května @Lucky LucasoKlidně, ale ber to rovnou tak že první švýcarák kluk stejně ztratí (mnoha generacemi ověřená zkušenost) - no a u dalšího už budeš mít možnost pouvažovat nad nůžkama a inline křížákem (Explorer), protože to poleno uprostřed hřbetu je na většinu činností naprosto k prdu. Mimochodem, spousta "emeričanů" u oficírských švýcaráků odjakživa držkuje nad vývrtkou (do které se dává červík s pidišroubováčkem") a háčkem - ale zrovna tyhle "přežitá" želízka se kromě tahání špuntů a vláčení šňůrkou převázaných balíků balíky hodí třeba na rozmotávání uzlů na tkaničkách a podobné činnosti, fakt je to jenom o představivost majitele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května Ahoj, na nože je výborný knife forum. Švýcaráky tam maj svůj chlívek. Jinak souhlasím s Radkem. Osobně celoživotně upřednostňuji nůžky nad pilkou a tím pádem mi z toho vychází oblíbený Climber. Ale ani základním Spartanem se nic nezkazí. Spíš ho pak klukovi doplň šňůrkou nebo klipem, aby ho hned neztratil, protože ty nožíky skáčou z kapes celkem ochotně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května před 7 minutami, Jerryl napsal: ...oblíbený Climber. Ale ani základním Spartanem se nic nezkazí. +1. Taky bych případně upřednostnil nůžky. Jinak vývrtka je dobrá na ten minišroubováček na brejle (to ocení dospělý, ale případně i šikovné brýlaté dítě). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května Asi jde jedine osazeni- aby vam vyhovovalo. Jinak je to individualni. Vetsim detem jsem nejprve koupil ten “my first” nebo jak se to jmenuje, proste s kulatou spickou. Stejne se rizly. Nejmladsi to ma trochu jinak. Klasickejch Vnixnu ma od mala X, nekdy od asi 8, ale mozna driv, ma malej KaBar Dozier, k 11 dostal uz tezko sehnatelnej tentyz v dospely velikosti, tj 4071. Ted si hraje s motylkem, ale je pravda, ze v lete mu 12 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května Jinak teda ještě jde o to, jestli to zvládne dobře (a bezpečně) otevírat a zavírat. Na 10 leté děti (možná jen některé), bych řekl, že ty pružiny mohou být silné (některé dítě to třeba se svou silou a nehtíky nemusí otevřít vůbec). Asi bych zkusil (na svém noži), jestli mu to nebude dělat problémy. Jedna věc je grif (to se dá samosebou naučit) a druhá tuhost těch pružin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května Ahoj, na nože je výborný knife forum. Švýcaráky tam maj svůj chlívek. Jinak souhlasím s Radkem. Osobně celoživotně upřednostňuji nůžky nad pilkou a tím pádem mi z toho vychází oblíbený Climber. Ale ani základním Spartanem se nic nezkazí. Spíš ho pak klukovi doplň šňůrkou nebo klipem, aby ho hned neztratil, protože ty nožíky skáčou z kapes celkem ochotně Climber je super, ale dítěti bych dal asi něco jednodussiho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května Pro děti je přímo tohle: https://www.hudy.cz/junior-2-4213-ske?size=104891&utm_campaign=freelistings&utm_medium=organic&utm_source=google&utm_term=Junior+2.4213.SKE+Victorinox+Nůž&variant=53358&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwxqayBhDFARIsAANWRnQpiRS_0O3KIO5dPf8JdyXt0GR9Zjt_xvBP8eRTqD_VTIt0tW9Q03caAnlaEALw_wcB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května Jojo, Climber je nej Akorát bych už ocenil tu lupu, která je na tom kousku, co postnul Radek. Nosím v kapsičce u džín takovou malou, na noži by byla super. No a když jsem teda u očí a v tomhle vlákně... Nějak jsem se pořád nenaučil mít u sebe brejle na blízko (ale oči jsou starší a starší), furt mi to přijde jako strašně neskladná velká věc. A tahat to třeba furt na krku, mi taky přijde na prd. A napadlo mě si zkusit pořídit nějaký cvikr - je to plochý, ne tak technicky složitý a náchylný na zničení a na momentální použití (typicky třeba na přečtení jídelního lístku v přítmí hospody) by mi to přišlo dobrý. Nelaboroval jste někdo nad tím, případně nemáte s cvikrem nějakou zkušenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května Cvikr jsem si upravil z toho, co jsem našel po dědovi. Je to vlastně jenom ten nosní můstek do kterého jsem přišrouboval plastové čočky z mých starých brýlí. Takže naprosto bez obrouček. Má to omezení v tom, že já nosím na dálku a vadí mi ten dlouhodobý tlak pružinek na kořen nosu. Na příležitostné použití na čtení jídelního lístku by to mohlo být dobré řešení. Mám k tomu i malé lehké asi kovové pouzdro tvaru omydleného mýdla akorát tak do kapsy. Občas se cvikr najde v bazaru nebo antiku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května Jinak ty nože pro děti se mi nelíbí a jsou předražený. Kdybych to měl řešit osobně pro moje dítě, tak vezmu Spartana a trochu bych mu zakulatil pilníkem špičku, která by mohla být nebezpečná a možná malinko líznul i celé ostří. Z výroby je to ostrý jak břitva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května Jojo, Climber je nej Akorát bych už ocenil tu lupu, která je na tom kousku, co postnul Radek. Nosím v kapsičce u džín takovou malou, na noži by byla super. No a když jsem teda u očí a v tomhle vlákně... Nějak jsem se pořád nenaučil mít u sebe brejle na blízko (ale oči jsou starší a starší), furt mi to přijde jako strašně neskladná velká věc. A tahat to třeba furt na krku, mi taky přijde na prd. A napadlo mě si zkusit pořídit nějaký cvikr - je to plochý, ne tak technicky složitý a náchylný na zničení a na momentální použití (typicky třeba na přečtení jídelního lístku v přítmí hospody) by mi to přišlo dobrý. Nelaboroval jste někdo nad tím, případně nemáte s cvikrem nějakou zkušenost.Dobrej nápad, to bych taky potřeboval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května před 30 minutami, geometr napsal: Jojo, Climber je nej Akorát bych už ocenil tu lupu, která je na tom kousku, co postnul Radek. Nosím v kapsičce u džín takovou malou, na noži by byla super. No a když jsem teda u očí a v tomhle vlákně... Nějak jsem se pořád nenaučil mít u sebe brejle na blízko (ale oči jsou starší a starší), furt mi to přijde jako strašně neskladná velká věc. A tahat to třeba furt na krku, mi taky přijde na prd. A napadlo mě si zkusit pořídit nějaký cvikr - je to plochý, ne tak technicky složitý a náchylný na zničení a na momentální použití (typicky třeba na přečtení jídelního lístku v přítmí hospody) by mi to přišlo dobrý. Nelaboroval jste někdo nad tím, případně nemáte s cvikrem nějakou zkušenost. Kamarád nosí tohle a je to neuvěřitelně skladný: Mini Portable Clip Nose Reading Glasses With Keychain Folding Reading Foldable Ultra Thin Optics 1.0 2.0 3.0 | Wish Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května @elloco to nosim taky, akorat jsem takovej naiva, ze nemam rad jakykoli fejky, napodobeniny a tak. Takze kupuju tady https://www.thinoptics.com/en-cz/collections/universal-pod vyjde to draz, ale maji dost casto ruzny akce, postovny je od docela nizky castky free a je to tu za par dni. Mam tyhle ty klipy, ale pak jsem objevil jeste tyhle bryle a treba na dovolenou, na motorku a tak uz standradni bryle vubec nevozim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se