Vojta73 Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 Jo, to jsou ty humberta z aukra, mám i fotky. Chtěl jsem je taky drazit, ptal jsem se všech i pana Hovorky,ale nikdo nic nedokázal říct. Tak jsem do toho nešel. Někdo si prostě na dynko vyrazil čísla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta73 Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 No, pokud jsou že starší doby, tak musely být původně na PS2.1Jake tam jsou ty značky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 Každé číslo je vyraženo jinak hluboko(jinou silou) a nedrží ani horizontální linii. To někdo bouchal doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Něco podobného mám doma, je tam číslo 000001 a je to v linii, podle mě to si někdo hrál kdysi v Eltonu. Jestli nezapomenu, nafotím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Asi někdo nacvičoval ražbu na letecký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 Pánové, toto je na PS I ? Nebo ........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 Bez vyzkoušení je to těžko říct,musí těsnit O kroužek a pasovat hřídelka do strojku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 Nedokážu říct. Je potřeba vědět základní rozměry jako vnější průměr atd. Natahovací hřídel je ale špatná, musí tam být osazení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedmaster1 Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 zdravím. poradí mi někdo, u koho nechat opravit tyto primky? chce to skutečně odborníka, asi to nebude jen tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murdoch Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Rád bych se poradil ohledně vyjmutí strojku u malých TV. Vytáhnul jsem korunku, odšrouboval ty dva malý šroubky co drží strojek v pouzdře, takže se tam otáčí, ale nedostanu ho ven. U ostatních primek co mám, vypadne tak nějak sám. Tady ne a nechce se mi to moc silou páčit. Někdo mi radil, ať najdu po obvodu rámečku ve kterém je zasazeno sklíčko, zářez na nůž - ale ani za boha na něj nemůžu přijít. Sundat sklíčko samotné taky nepomohlo - ciferník se strojkem je právě pod tím rámečkem, takže mi to nejde ven ani předem... Jsou to tyhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Obruba sklíčka musí dolů. Tady jde stroj předkem. Ten "zářez" tam je, ale opravdu nenápadný. Hledej, Šmudlo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Přesně tak, sundat rámeček skla a stroj jde vyndat horem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Hledej na 12 nebo na 6. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 No správně by měl být naproti korunce - na 9. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Faaaakt ? Tyjo- už mi paměť nefunguje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standastanda Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 https://www.ebay.de/itm/Prim-diplomat-mens-watch-fully-working-excellent/274308927760?hash=item3fde161110:g:MKYAAOSwN~VeYCF6 Ahoj můžete prosím pomoct s pravostí,děkuji a hezký den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Je to skládačka z fejkovejch dílů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 (upraveno) https://www.ebay.de/itm/Prim-diplomat-mens-watch-fully-working-excellent/274308927760?hash=item3fde161110:g:MKYAAOSwN~VeYCF6 Ahoj můžete prosím pomoct s pravostí,děkuji a hezký denPrávě jsi si zabil potenciální výhodný nákup pokud jsou košer Upraveno 17. března 2020 uživatelem Snekofon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 No košer rozhodně nejsou, v tomto kontextu spíš trejfe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 (upraveno) Právě jsi si zabil potenciální výhodný nákup pokud jsou košer Výhodný nákup? Vždyť hodnotu tam má pouze strojek a to okolo 150-450kč. Poláci se toho chtějí zbavit a tak to začnou dávat za hodnotu stojku plus nějakou kačku na materiál. Bylo jasný, že to tak dopadne. Tato situace to jen urychlila. Teď je pro ně výhodné prodávat roušky a ochranné pomůcky, ne hodinky. Upraveno 17. března 2020 uživatelem stenly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se