Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jo, to jsou ty humberta z aukra, mám i fotky. Chtěl jsem je taky drazit, ptal jsem se všech i pana Hovorky,ale nikdo nic nedokázal říct. Tak jsem do toho nešel. Někdo si prostě na dynko vyrazil čísla.

• Odpovědi 883
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Něco podobného mám doma, je tam číslo 000001 a je to v linii, podle mě to si někdo hrál kdysi v Eltonu. Jestli nezapomenu, nafotím.

Odesláno

Nedokážu říct. Je potřeba vědět základní rozměry jako vnější průměr atd. Natahovací hřídel je ale špatná, musí tam být osazení. 

• po 3 týdnech...
Odesláno

zdravím. poradí mi někdo, u koho nechat opravit tyto primky?  chce to skutečně odborníka, asi to nebude jen tak.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Rád bych se poradil ohledně vyjmutí strojku u malých TV. Vytáhnul jsem korunku, odšrouboval ty dva malý šroubky co drží strojek v pouzdře, takže se tam otáčí, ale nedostanu ho ven. U ostatních primek co mám, vypadne tak nějak sám. Tady ne a nechce se mi to moc silou páčit. 

Někdo mi radil, ať najdu po obvodu rámečku ve kterém je zasazeno sklíčko, zářez na nůž - ale ani za boha na něj nemůžu přijít. 

Sundat sklíčko samotné taky nepomohlo - ciferník se strojkem je právě pod tím rámečkem, takže mi to nejde ven ani předem... 

Jsou to tyhle

90145303_833770217143104_491899255195382

Odesláno (upraveno)

Právě jsi si zabil potenciální výhodný nákup pokud jsou košer   :giljotiini:

Výhodný nákup? Vždyť hodnotu tam má pouze strojek  a to okolo 150-450kč. Poláci se toho chtějí zbavit a tak to začnou dávat za hodnotu stojku plus nějakou kačku na materiál. Bylo jasný, že to tak dopadne. Tato situace to jen urychlila. Teď je pro ně výhodné prodávat roušky a ochranné pomůcky, ne hodinky. 

Upraveno uživatelem stenly

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...