Jeronimo Odesláno 22. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2020 Hele, já to zítra rozbalím a uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 22. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2020 Jsem rád, že chorobnou zvědavostí netrpím jen já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 22. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2020 před 14 hodinami, accutron napsal: Tuto značku používá jeden hodinář z Nového Města nad Metuji na hodinky u kterých dělal celkový servis. A jistě má pocit, že snad tvoří hodnoty, můj názor je, že spíš znehodnocuje. Nechtěl bych mu svěřit na servis své Omegy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 23. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2020 Taky jsem si z blbosti na můj hotový prototyp Č.1 budíku B - Hes s tourbillonem vyrazil jméno a město a neměl jsem to dělat. Celá setrvačka se mi kůli tomu hla a musel jsem to pracně předělávat, aby to sedělo v ose a chodilo to. Takže už nikdy více nějaké raznice. J. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 23. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2020 Chlapi, nejsem Primkar, ale......kamarad za mnou "prisel" s timhle modelem. Nevite co je to zac? Ma je po otci, vic nevi. Jeste jsem je nemel v ruce, tak ani nevim, co je v nich za kalibr. Ale tehle typ ciselniku jsem videl u GuB, u Prim ne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Petr Jehla Odesláno 31. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2020 Ahoj, jsem tu nový a rád bych se zeptal kde se dá sehnat nové nebo slušné pouzdro popřípadě ciferník na Prim traktor ? děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 V 23. 8. 2020 v 21:21, Delawer napsal: Chlapi, nejsem Primkar, ale......kamarad za mnou "prisel" s timhle modelem. Nevite co je to zac? Ma je po otci, vic nevi. Jeste jsem je nemel v ruce, tak ani nevim, co je v nich za kalibr. Ale tehle typ ciselniku jsem videl u GuB, u Prim ne.... AhOj Je to Prim 66 135 3 rok vzniku 1967 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vomi Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 V 31. 8. 2020 v 18:46, Petr Jehla napsal: Ahoj, jsem tu nový a rád bych se zeptal kde se dá sehnat nové nebo slušné pouzdro popřípadě ciferník na Prim traktor ? děkuji Sleduj inzerzi tady, popřípadě na antik Hovorka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 Oprava AhOj Je to Prim 68 135 3 rok vzniku 1967 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misiacik Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2020 ahojte, som tu stary, aj ked naposledy som tu bol v roku 2006, kedy som kupil hodinky v nemecku od juliana (s pribehom). teraz by som potreboval zorientovat s Prim Diplomat. pozeram si inzeraty, trochu som zacal citat forum. niektore su v dokonalom stave. aka je sanca, ze su fake resp. po takej uprave, ze su prakticky bezcenne? myslim v kontexte skladacky. puzdro znovu "pozlatene", cifernik polsky, sklicko polske... napr. tu je vlakno o Prim Diplomat Skoda, ktore su fake... na nemeckom ebay nejaky poliak predava tiez dokonale hodinky. tu sa objavili v inzercii tiez take. v principe v top stave hodinky na inzercii su len sport, sport igen a diplomat, teda tie ziadane kusy. na fore sa chvali velmi "antik". mam to chapat tak, ze si to tam p. hovorka "strazi" a predajcovia su doveryhodni? dakujem za odpovede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2020 Ahoj! Osobně Antik pana Hovorky za důvěryhodný považuju. Sám accutron hlídat všechno zboží moc času asi nemá, kolegové tady z CHMG ho však prakticky vždy dokážou zastoupit a pan Hovorka vzápětí reaguje (a inzerát maže.) Co se tamních prodejců týče, některé bych označil za důvěryhodné bez výjimky, jiné více a pár méně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misiacik Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2020 dakujem pekne za odpoved. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misiacik Odesláno 12. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2020 koľko stáli hodinky Prim Diplomat v case ked sa predavali a aky bol vtedy prijem (hruba, cista mzda)? nasiel som doma stare Prim model 66 a podla zarucneho listu stali 425 kčs tak ma zaujima kolko stali v tom case podstatne moje vysnivane diplomaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 12. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2020 Diplomaty neviem, ale Prim Sport II som kupoval za 440,- Kčs a liter mlieka vtedy stál 2 Kčs A Škodovka 105 asi 48000,- Kčs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misiacik Odesláno 12. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2020 @orol: inac ked mas bydlisko "tatry", tak odtial som poznal jedneho lekara. viem ze mal hodinky Prim Sport a mali aj S-105 a neskor Daewoo Espero skoda 100 L v 1975 stala bud 46 tis alebo 51 tis. (povedal by som 51 tis ale to ma myli, lebo 105 bola neskor a mala by byt drahsia). tie Prim 66 z roku 1985 kupovala mama ujovi a podla zarucaku stali 425... mohla mu kupit radsej sport, z tych by som sa dnes tesil viac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 12. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2020 Prim diplomat byl tenkrát okolo 800 co si matně pamatuji. Píše o tom Hovorka v knize. Pamatuji si tu větu kde uvádí, ať posoudí každý sám, jestli to bylo hodně nebo málo:) parafráze z knihy primky(odkaz na citaci uvádět tentokrát nebudu:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misiacik Odesláno 12. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2020 velmi pekne dakujem, to ma len tak zaujimalo. (aj v kontexte sucasnej cenovej politiky). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 12. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2020 Původní cena byla 590 Kčs a byla to tak polovina až čtvrtina výplaty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EDYMI Odesláno 12. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2020 Potvrdzujem. V záručnom liste datovanom na 16.9.1971 mám uvedenú MC 590 Kčs. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubajda Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 Můžu poprosit o radu jestli je vše OK? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se