feltharg Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 tak si kup full diplomaty, to sou fakt krasavci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tysmek Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Co to je Full diplomaty?:-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Nemají to být echt gold Diplomaty ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tysmek Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Ty uz snad ani nedelaji ne? Jenom svetle s cifrem svetlym nebo cernym. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 U Eltonu Ti udělají co budeš chtít,i hodinky z platiny,když pořádně zaplatíš :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 U Eltonu Ti udělají co budeš chtít,i hodinky z platiny,když pořádně zaplatíš :-) Akorát lunetu na staré PS2 ti nejsou schopni dodat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaaa Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 Koukám na stránky Primu, ale nenacházím žádnou specifikaci vodotěsností jednotlivých modelů (např. 5 ATM odpovídá jaké hloubce pod vodní hladinou, jakému použití?). Někde jsem tu četl, že hodnoty jsou snad v reálných metrech.Zaujala mě i nabídka individuální výroby - lze např. v modelu Prim nahradit kalibr 73 kalibrem 94.01? Máte někdo takovou zkušenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 https://www.hodinky.cz/hodinarsky-slovnik/vodotesnost/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaaa Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 (upraveno) Ano, takových tabulek najdu dost, ale jde mi přímo o manufakturní údaje výrobce. A ty na www nemá, pokud dobře hledám.Navíc Orlíky byly původně pro potápěče a pro armádu, takže 5 ATM musí pro plavání a potápění vyhovět. Upraveno 6. února 2017 uživatelem aaaa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 A co na to strejda Gůgl ? Čerpáno zde https://www.hodinky.cz/hodinarsky-slovnik/vodotesnost/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 Namátkou jsem najel na Prim Orlík II. a dole v technických parametrech je uvedeno "Vodotěsnost: 10 ATM" http://www.prim.cz/cz/produkt/prim-orlik-ii-bronz-l-e-87714/ Takže co konkrétnějšího bys chtěl vědět? Údaj 10 ATM je pak v souladu s obvyklými tabulkami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tysmek Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 Ano. Potvrzuji 10 Atm na dynku Orlik II. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 Minimálně u starších primek, ale dle mého i u současné produkce ty metry skutečně souhlasí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaaa Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 Mě to jen trochu mate.PRIM Orlík II - C = 10 ATM - plaváníPRIM Orlík 38 = 5 ATM - proč méně??? - jen mytí rukouELTON SPORT L.E. = 6 ATM (i když zde chápu - eltonská šestka) - spíš jen mytí rukou (ale původně pro armádu - i plavání?)Napsal jsem dotaz i do Eltonu, ale za skoro 24 hod zatím žádná odpověď.Doma mám staré Primky s nápisem prachotěsné, což je úplně jasné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 Mě to jen trochu mate.PRIM Orlík II - C = 10 ATM - plaváníPRIM Orlík 38 = 5 ATM - proč méně??? - jen mytí rukouELTON SPORT L.E. = 6 ATM (i když zde chápu - eltonská šestka) - spíš jen mytí rukou (ale původně pro armádu - i plavání?)Napsal jsem dotaz i do Eltonu, ale za skoro 24 hod zatím žádná odpověď.Doma mám staré Primky s nápisem prachotěsné, což je úplně jasné.Těch šest atmosfér je do skutečných až 60 metrů ponoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaaa Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 To bych byl rád, ale odkud čerpáš? Odkážeš mě na zdroj? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 Sice to neni ono, ale taky pekne povidani o wr. http://www.chronomag.cz/87623_item.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 Těch šest atmosfér je do skutečných až 60 metrů ponoruNo, ale ono v tech 60 ti metrech neni atmosfer 6, ale 7 .... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Já se svými Igen v nerezu normálně plaval v bazénu a pohoda. Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Už jsem to zde postoval kdysi - s Igeny na ruce jsem skákal z paluby "pirátské lodi" v Řecku do moře z nějakých cca ž - ý metrů. Tam už jsou dinamické tlaky jako kráva. A jak s Igeny, tak i s dvojkami a i s různými variantami orlíků běžně šnorchluji a potápím se do hloubky několika metrů(na nádech). Hodnky se mi nikdy ani neorosily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se