Ondrej71 Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2013 (upraveno) Na stavbě :-) Upraveno 9. listopadu 2013 uživatelem Ondrej71
dacambary Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2013 Pracovní sobota. Dříve povinné, dnes pro někoho nutnost. Tenkrát jsme jim říkali subótniky. ;-) Určitě si mnozí z nás vzpomenou. Odesláno z Tapatalk.
bacil.357 Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2013 Jedna zamepisna - Dove sono io? <br /><br /> A Roma??
financ Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2013 (upraveno) Jedna zamepisna - Dove sono io? <br /><br /> A Roma??Vatikan, bazilika svateho Petra Upraveno 9. listopadu 2013 uživatelem financ
IzTaPa Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2013 Presne tak - vatican. Ma draha vybrala dobre ubytovani
VintageLover Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2013 Moc pěkný Číselník je původní ? Mě nejvíc na vintage Moonwatch vadilo, že Tritium na indexech se časem jakoby roztékalo. Tady to vypadá téměř netknutě Díky. Číselník je původní. Tritium se zatím neroztéká, musím zaklepat. Už mají ručky i číselník pěknou patinu...
Návštěvník Matiniela Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2013 ... První quartz hodinky co se mi líbí.
michalval Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2013 a tak vznikla na fóru nová kategorie ? oblekovky, potápky, pilotky a kosmonautky ... ale vážně si myslím, že nebude k zahození vědět jaký je na zemi rok ...Snaha je dobrá Pavle, ale bojím se, že to s tím rokem na Zemi nebude tak jednoduché: budeš muset v tom vesmíru lítat dost opatrně, protože jak to vezmeš přes jednu červí díru, tak už to stejně platit nebude, a budeš hledat ve vesmíru AD nebo servis IWC, aby Ti to seřídili
Rodkopf Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2013 ...Tvé, nebo od VL? fakt hezké quartzy
Bullet Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2013 Jdu menit kola na aute, takze dnes prasacky hodinky......prijde mi, ze porad jen menim zimni a letni pneu...to vzdycky tak utece...
VintageLover Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2013 ...Čím to prosím Tě fotíš?
st1g Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2013 První quartz hodinky co se mi líbí. Díky. :-) Tvé, nebo od VL? fakt hezké quartzy Děkuji, teď už moje. Čím to prosím Tě fotíš? Iphonem
VintageLover Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2013 Mám Iphone jenom chvilku, tím to určitě bude, že mé fotky stojí za hovno...
Street Glide Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2013 (upraveno) ....v pátek a dnes sváteční dámské oblekovky,...bez obleku.....:-) Upraveno 9. listopadu 2013 uživatelem Street Glide
Ohm-Aztec Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2013 Dnes svatecni. Ta modrá je fantastická. Gasi, neměly být jenom nedělní?
gas Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2013 No jo, zitra jdu ale do hospody a tam beru rlx, bo nikdy nevis jak to skonci
Návštěvník PavelB Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2013 ....v pátek a dnes sváteční dámské oblekovky,...bez obleku.....:-) Ale vzdyt jsou preci pro chlapa male, ne?! :-) Abych nebyl ot, ja dnes ml pontos Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky