Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Sunset

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Ondro, vitej do klubu, jsou paradni, seknou ti. Jakou mas ref? Hes nebo safir? Nove nebo starsi? Vem je na OL sraz. Mas k nim i neco jinyho nez kuzi? Racing nebo tah?

Odesláno

Ondro, vitej do klubu, jsou paradni, seknou ti. Jakou mas ref? Hes nebo safir? Nove nebo starsi? Vem je na OL sraz. Mas k nim i neco jinyho nez kuzi? Racing nebo tah?

Díky Vašku :) jsou to nové 3570.50.00 , hesalit, pevne dynko. Ještě k nim mám tah. Pokud je ještě budu v době srazu mít, tak je vezmu :) :) :)

Odesláno

Díky Vašku :) jsou to nové 3570.50.00 , hesalit, pevne dynko. Ještě k nim mám tah. Pokud je ještě budu v době srazu mít, tak je vezmu :) :) :)

Tak to se tesim, zvazuju nakup origo krokouse na ty moje (mam tah a orig racing), tak bych se mrknul jak realne vypada. Mej se.

Odesláno

Vzhledem k tomu, že sraz je AŽ za tři týdny, tak už asi nebudeš.  :lol2:

Odesláno

Tak to se tesim, zvazuju nakup origo krokouse na ty moje (mam tah a orig racing), tak bych se mrknul jak realne vypada. Mej se.

Je to aligator, nosí se to prijemně

Vzhledem k tomu, že sraz je AŽ za tři týdny, tak už asi nebudeš.  :lol2:

I to je možné ... :)

Návštěvník LukeD
Odesláno

tak a uz su na tahu. Ten im pasuje viac.

attachicon.gifPhoto 8.3.2014 14 50 45.jpg

Ty jo, tyhle ale vůbec nevypadají špatně - tedy až na tu "mercedes" ručičku, které prostě zatím nějak ne a ne přijít na chuť. Můžu se zeptat na velikost a - není-li to tajností - na jejich cenu, když jsi psal, že to byla radost za pár kaček?

Odesláno

Celý den, začínám se zamilovávat :rolleyes:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...