Vit Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 (upraveno) R Gratuluju, zrovna dnes jsem pochopil jaké to je, pořídit si první R.Děkuju Iwcmanovi se super přístup, ochotu, kafe a příjemný pokec a Bedjovy za podporu, prezentaci a rady. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. července 2014 uživatelem Vit 1
NERO.8 Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 R pecka kamo ? moc Ti to přeji ... jedna z dnešní procházky : Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondrej71 Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 Gratuluju Víte, parádní kousek Gratuluju, zrovna dnes jsem pochopil jaké to je, pořídit si první R.Děkuju Iwcmanovi se super přístup, ochotu, kafe a příjemný pokec a Bedjovy za podporu, prezentaci a rady.
Ondrej71 Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 Díky pecka kamo ? moc Ti to přeji ... jedna z dnešní procházky : IMG_9182.jpg
Jeronimo Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 R ...zrovna dnes jsem pochopil jaké to je, pořídit si první R.Děkuju Iwcmanovi se super přístup, ochotu, kafe a příjemný pokec a Bedjovy za podporu, prezentaci a rady.Gratuluji oběma pánům. Víte, už se těším až je omrknu na živo.
prischera Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 Gratuluju, zrovna dnes jsem pochopil jaké to je, pořídit si první R.Děkuju Iwcmanovi se super přístup, ochotu, kafe a příjemný pokec a Bedjovy za podporu, prezentaci a rady.Kluci s Váma se dneska roztrh pytel . To mi nedělejte, já musím ušetřit na nový auto . Gratuluju, jsou samozřejmě báječný!
Marcus Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 Gratuluju, zrovna dnes jsem pochopil jaké to je, pořídit si první R.Děkuju Iwcmanovi se super přístup, ochotu, kafe a příjemný pokec a Bedjovy za podporu, prezentaci a rady. Jsem si několikrát říkal, proč jsi vlastně překládal tu knížku ?Rolex Submariner Story?, když žádné Rolex nemáš a ani jsem neměl dojem, že bys po nich nějak obzvlášť toužil. Asi to byl můj mylný dojem. Ať je to jak chce, gRatuluju.
honzyk Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 Jedna večerní mobilovka ze včerejška, na ruce i dnes. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
marosh Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 Jedna dosti mázlá mobilovka na Seiko 7002-700A. Shit kvalita, vím. Nejsem židobijec Alda.S gumkou Z-22, je v pohodě, není tak tvrdá, jak se o ní píše. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bedja Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 (upraveno) Gratuluju, zrovna dnes jsem pochopil jaké to je, pořídit si první R.Děkuju Iwcmanovi se super přístup, ochotu, kafe a příjemný pokec a Bedjovy za podporu, prezentaci a rady. Kluci, díky ..parááda kluci.. .. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. července 2014 uživatelem bedja 1
EDYMI Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 (upraveno) Foto minulo-víkendové ale na ruke aj dnes. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. července 2014 uživatelem EDYMI
Honza.manta Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 Ještě jedna vzpomínková ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Taurus. Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 (upraveno) ROndro, tak uz jsou doma! Seknou ti, uzivej si jich! V. Upraveno 25. července 2014 uživatelem Taurus.
spineshank Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 Ještě jedna vzpomínková ... DSC_8755.jpgmoc pěkný,někdy bych je taky vyzkoušel
emef Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 Člověk tu 2 dny neni a všichni jedou v Roládách. To jsou mi teda věci. Aspoň že na toho Filipa se dá spolehnout. Pěkný SARBy. No nic, dám si teď 2 tejdny bez fóra, udělám si v hlavě pořádek a pak koupim zase nějakou blbost. Tak se tu mějte hezky!
Filip.J Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 Děkuji! A hezkou dovolenou, pane! Já si dám bez fóra asi tak 8 hodin
siwi Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 RGratuluju, zrovna dnes jsem pochopil jaké to je, pořídit si první R.Děkuju Iwcmanovi se super přístup, ochotu, kafe a příjemný pokec a Bedjovy za podporu, prezentaci a rady.Člověk tu 2 dny neni a všichni jedou v Roládách. To jsou mi teda věci. Aspoň že na toho Filipa se dá spolehnout. Pěkný SARBy. No nic, dám si teď 2 tejdny bez fóra, udělám si v hlavě ď o dvoje pořádek a pak koupim zase nějakou blbost. Tak se tu mějte hezky!Ono tu stačí nebýt jen pár hodin. Odpoledne nic a teď o dvoje Rolby navíc. Gratuluju, chlapi :-D
StanoBare Odesláno 26. července 2014 Nahlásit Odesláno 26. července 2014 Ještě jedna vzpomínková ... DSC_8755.jpgAkože vzpomienková...ty si Bally nakoniec predsa len predal??
Ondoni Odesláno 26. července 2014 Nahlásit Odesláno 26. července 2014 R Ale jo, to by šlo gratulace ke škrtnutí !
Vit Odesláno 26. července 2014 Nahlásit Odesláno 26. července 2014 Co jiného ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky