Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

R

Gratuluju, zrovna dnes jsem pochopil jaké to je, pořídit si první R.

Děkuju Iwcmanovi se super přístup, ochotu, kafe a příjemný pokec a Bedjovy za podporu, prezentaci a rady.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Vit
  • Dát hlas 1
Odesláno

Gratuluju Víte, parádní kousek :clap:  

Děkuju Iwcmanovi se super přístup, ochotu, kafe a příjemný pokec a Bedjovy za podporu, prezentaci a rady.

Odesláno

R

...zrovna dnes jsem pochopil jaké to je, pořídit si první R.

Gratuluji oběma pánům. Víte, už se těším až je omrknu na živo.  :cheers:

Odesláno

Kluci s Váma se dneska roztrh pytel :). To mi nedělejte, já musím ušetřit na nový auto :). Gratuluju, jsou samozřejmě báječný!

Odesláno

Jsem si několikrát říkal, proč jsi vlastně překládal tu knížku ?Rolex Submariner Story?, když žádné Rolex nemáš a ani jsem neměl dojem, že bys po nich nějak obzvlášť toužil. Asi to byl můj mylný dojem. Ať je to jak chce, gRatuluju.

Odesláno (upraveno)

Kluci, díky :)

..parááda kluci.. :notworthy: ..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem bedja
  • Dát hlas 1
Odesláno

Člověk tu 2 dny neni a všichni jedou v Roládách. :eek:  To jsou mi teda věci. Aspoň že na toho Filipa se dá spolehnout. Pěkný SARBy. ;)

No nic, dám si teď 2 tejdny bez fóra, udělám si v hlavě pořádek a pak koupim zase nějakou blbost. :) Tak se tu mějte hezky!

Odesláno

R

Člověk tu 2 dny neni a všichni jedou v Roládách. :eek: To jsou mi teda věci. Aspoň že na toho Filipa se dá spolehnout. Pěkný SARBy. ;)

No nic, dám si teď 2 tejdny bez fóra, udělám si v hlavě ď o dvoje pořádek a pak koupim zase nějakou blbost. :) Tak se tu mějte hezky!

Ono tu stačí nebýt jen pár hodin. Odpoledne nic a teď o dvoje Rolby navíc. Gratuluju, chlapi :-D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...