snake Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Odesláno 12. září 2014 Je tam to sklo nebo ne...??? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Juraj11 Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Odesláno 12. září 2014 do petice vseho dobreho Honzo super,až budu velkej,tak si je třeba taky pořídím
HDS1200 Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Odesláno 12. září 2014 Je tam to sklo nebo ne...??? Nebyl jsi dnes okolo 13h v brnenske Olympii? Potkal jsem tam cloveka s timto modelem.
JaRooN Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Odesláno 12. září 2014 Na chvilku na ruce nova akvizice, nez pujde do lazni Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
snake Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Odesláno 12. září 2014 Nebyl jsi dnes okolo 13h v brnenske Olympii? Potkal jsem tam cloveka s timto modelem.Nebyl
Návštěvník Alda Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Odesláno 12. září 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
emef Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Odesláno 12. září 2014 (upraveno) Víkend začíná právě teď! Upraveno 12. září 2014 uživatelem emef 1
Begi Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Odesláno 12. září 2014 Alpenkrauterlimonade Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza898989 Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Odesláno 12. září 2014 Dovolenkáris s holkama :-) Parada! Vsechny 3 kousky na fotce vypadaj uzasne! ;-) ..pozovaly shvalne, nebo momentka? :-)
Stuclik Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Odesláno 12. září 2014 Parada! Vsechny 3 kousky na fotce vypadaj uzasne! ;-) ..pozovaly shvalne, nebo momentka? :-)Vsichni ctyri dekujeme :-)Bylo to schvalne :-) Holky by byly ochotny ucastnit se i zajimavejsi fotky, ale nechci aby se to dostalo do krizku s pravidly...prece jen je to hodinkovy forum :-)
filo-boxer Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Odesláno 12. září 2014 Modi nemaji nic proti zajimavym fotkam! Edit: Kdyz tam budou aspon trochu videt hodinky.
Sphinxx Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Odesláno 12. září 2014 Sphinxx: gratulace k béčkám, to už je na pořádnou ruku. Budu rád, když je trochu je nafoťíš, jestli jsem teda nepřekouknul nějaký vlákno (?). Děkuji, no pokusím se, ale fotit neumím, tak až bude trocha času dám něco dohromady ... myslím, že hodinky si to zaslouží, co jsem měl tyhle Legendy 47, jako má teď Snake to pro mě byly TOP "B", dneska vím, že ty SA jsou fakt překrásné, ale je to tím, že jsem poprvé narazil na pořádný Béčka, co mi sednou a jsem z nich úplně vedle :) . No a jinak i ta moje tlapa je na ně "menší" ...
Juraj11 Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Odesláno 12. září 2014 (upraveno) Vsichni ctyri dekujeme :-)Bylo to schvalne :-) Holky by byly ochotny ucastnit se i zajimavejsi fotky, ale nechci aby se to dostalo do krizku s pravidly...prece jen je to hodinkovy forum :-) Modi nemaji nic proti zajimavym fotkam! Edit: Kdyz tam budou aspon trochu videt hodinky. Jasně sypej to sem a prosil bych lépe zaostřit-né hodinky edit: na tom natu vypadaj fakt dobře Upraveno 12. září 2014 uživatelem Juraj11
Sphinxx Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Odesláno 12. září 2014 Jo a jinak ať nejsem úplně OT, tak dnešní deštivé pozdní odpoledne s dcerkou doma ... nutno dodat, že na 8 let je šikovná, já na to nemám nervy :D ... Jo a jinak už tu dlouho "nebyly" Happy Meal Watch , takže jedná společná s mými "G" .
NERO.8 Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Odesláno 12. září 2014 PÁTEK S PAM ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Fester Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Odesláno 12. září 2014 (upraveno) Dneska stejně jako většinou,pokud nepotřebuji kvarcky. A dneska se vrátily od Hanáků, kde byly na leštění tahu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. P.S. Omlouvám se za špatně vložený obrázek,ale lépe to nedám. Upraveno 12. září 2014 uživatelem Lenin 1
SakalMarty Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Odesláno 12. září 2014 (upraveno) Tak jestli někdo pozná, kde se to flákám ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. září 2014 uživatelem SakalMarty
Jeronimo Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Odesláno 12. září 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
CEGY Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Odesláno 12. září 2014 Tak po mesici cekani konecne dorazily plnotucne Seika. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky