tombas Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 Tak jedna kancelářská na konci šichty s novým přírůstkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 Hned je ten den hezčí :-)Parádní strojovna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 Panedge: ten vintage look je fakt skvělej a pohodlnější tah jsem snad neměl na ruce... Martyp: vždycky jsem loboval za oyster, hezkej, jednoduchej, prostě dobrej... Ale howno, tohle je bomba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 Tak to jsme na tom stejně, já zatím pořád ještě lobuju.. Ale je fakt, že Jubilee jsem zatím nezkusil a věřím, že je fakt pohodlnej díky jeho členitosti....Jen, musim si k němu prostě ale nejdřív dojít, to tak vidím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 Tak to jsme na tom stejně, já zatím pořád ještě lobuju.. Ale je fakt, že Jubilee jsem zatím nezkusil a věřím, že je fakt pohodlnej díky jeho členitosti....Jen, musim si k němu prostě ale nejdřív dojít, to tak vidím... ...dá hodinkám uplnně jinej vzhled... Všem. Od SKX po Datejusty :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 ...dá hodinkám uplnně jinej vzhled... Všem. Od SKX po Datejusty :-) přesně tak...Datejusty na jubilee to je dokonalost ...a to nejen v nositelnosti, ale k tomu každý musí dojít sám jen osobní zkušeností. Miluju oyster tah, ale zdaleka není tak pohodlný. SKX Ti moc sluší. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 Magnetky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 Parádní fotka Marcusi, jako živé ! Díky.Nakonec se ti ještě začnou líbit, i když jsi na srazu říkal, že bys nic takového nosit nemohl.Taky jsem dnes ve vlákně okukoval ty tvé Brajtle, pěkný modrý ciferník. Ale asi tě zklamu, výměna zatím není na pořadu dne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 V kolone, práca čaká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 Moje plavecké hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 Heuerky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 Služební večery někdy bývají dlouhé. Naštěstí je radost z hodinek dokáže docela zpříjemnit. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 prodal jsem vše až na památeční, tak nosím tyhle od táty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 prodal jsem vše až na památeční, tak nosím tyhle od tátyněco máš v merku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 něco máš v merku? jako odhlásit se? jsem dost nerozhodný momentálně, něco jako Sinn 556i bez datumu, Rlx Exp I s nižší cenovkou nebo tak něco...do 40mm, WR100, pěkná lumi, ještě pošpekulujupěkný jsou Tourby Small Aviator, ale těch je celkem nedostatek(nebo neumím hledat), dám tomu čas a třeba si založím vlákno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 Díky.Nakonec se ti ještě začnou líbit, i když jsi na srazu říkal, že bys nic takového nosit nemohl.Taky jsem dnes ve vlákně okukoval ty tvé Brajtle, pěkný modrý ciferník. Ale asi tě zklamu, výměna zatím není na pořadu dne. Mně se moc líbí, dyk jsem ti to říkal, že jsou krásné. Nemohl bych je nosit, páč su o hlavu vyšší než člověk a oba ( já i hodinky ) bysme vypadali malinko směšně. Mám to vyzkoušené . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 jako odhlásit se? jsem dost nerozhodný momentálně, něco jako Sinn 556i bez datumu, Rlx Exp I s nižší cenovkou nebo tak něco...do 40mm, WR100, pěkná lumi, ještě pošpekulujupěkný jsou Tourby Small Aviator, ale těch je celkem nedostatek(nebo neumím hledat), dám tomu čas a třeba si založím vláknokdyby sis chtěl vošahat Tourby u kafe,napiš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 jako odhlásit se? jsem dost nerozhodný momentálně, něco jako Sinn 556i bez datumu, Rlx Exp I s nižší cenovkou nebo tak něco...do 40mm, WR100, pěkná lumi, ještě pošpekulujupěkný jsou Tourby Small Aviator, ale těch je celkem nedostatek(nebo neumím hledat), dám tomu čas a třeba si založím vláknojsem zvědavý, každopádně mi bylo líto, že jsi pustil svoje SKX 013....tak nějak mi k Tobě přirostly ...a zvykl jsem si na Tvé parádní bicyklové fotografie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olinka Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 Sen som si splnil:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky