mtruelle Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 zvire...Já nebo Flavio? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Trošku boj a nervy, ale jsou doma.Krásný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 pekne bullheady. tym by som hned odpustil tu baterku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Stavanie vianocneho stromceka u babiny je vzdy riadny challenge, ale s Explorer II na ruke to zvladam celkom dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Trošku boj a nervy, ale jsou doma.Gratuluju. Taky jsem nad nima přemýšlel. Nakonec mě odradily černé ručky na tmavém podkladu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 (upraveno) Sorry, Tapatalk to poslal dvakrat.. Upraveno 22. prosince 2014 uživatelem FiXilVer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Krásný pekne bullheady. tym by som hned odpustil tu baterku Díky. Škoda že maj tu baterku, bylo by to dokonalý retro.Každopádně fotky hnusný, celej den jsem čekal na pošťáka a přinesl to až za tmy. Zkusím to vyfotit a něco napsat za světla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Trošku boj a nervy, ale jsou doma. Gratuluju k bejčí hlavě! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 (upraveno) Já nebo Flavio? Flavio prece...(pozn. dal sem si ho do googlu...)..... ty si mi prisel celkem v pohode:)) Upraveno 22. prosince 2014 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Flavio:) ty si mi prisel celkem v pohode:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Díky. Škoda že maj tu baterku, bylo by to dokonalý retro.Každopádně fotky hnusný, celej den jsem čekal na pošťáka a přinesl to až za tmy. Zkusím to vyfotit a něco napsat za světla. Tak to se těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Flavio:) ty si mi prisel celkem v pohode:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Furt stejně. O víkendu jsme se vyvětrali a dnes s vyčištěnou hlavou děláme domácí úkol do práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 jedna zacatecnicka plasticka pro kolegu Vita:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 19° to zas bude.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Stavanie vianocneho stromceka u babiny je vzdy riadny challenge, ale s Explorer II na ruke to zvladam celkom dobre Z jedné strany Steinhart, z druhé Rolex aneb Dobrá chronoschizofrenie. Zvláště pak s ohledem na to, že se Steinhart u některých svých řad u Rolexu nepokrytě inspiroval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Z jedné strany Steinhart, z druhé Rolex aneb Dobrá chronoschizofrenie. Zvláště pak s ohledem na to, že se Steinhart u některých svých řad u Rolexu nepokrytě inspiroval... chcel som vyskusat preklapaciu sponu na remen a nic ine nebolo doma poruke Proti Steinhartovi nic nemam, sam som mal odneho 3 hodinky ( aktualne 2 ), pomer cena a vykon je skvela a maju aj vlastne modely.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Idealni misto, kde si uzit pulnocni jednorucky je nonstop Tesco. Zacly nam tyct stupacky a bohuzel se to neobeslo bez zavreni vody do celyho baraku. Tak aspon pro vsechny partaje vezu zeleznou zasobu vody, nez rano nabehnou instalateri... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 (upraveno) tuhle fotku neukazuj Honzovi Mantovi....Idealni misto, kde si uzit pulnocni jednorucky je nonstop Tesco. Zacly nam tyct stupacky a bohuzel se to neobeslo bez zavreni vody do celyho baraku. Tak aspon pro vsechny partaje vezu zeleznou zasobu vody, nez rano nabehnou instalateri...ImageUploadedByTapatalk1419289662.842517.jpg Upraveno 22. prosince 2014 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky