Tichus Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 Diky!! Sent from my iPhone using Tapatalk
Liqid Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 dopolední venčení Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bcmike Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 Pivo, slunce a Longines. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 Nové manžeťáky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pavelpu27 Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 Včera jsme se přivítali a budeme se zas loučit. Těšilo mě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bedja Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 ..dnes jsem vyvětral pjetky.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sashator Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 GO forever. Tak jsi to nevydržel ten tah je ale parádní, teď už jsou to prakticky dokonalý hodinky Já dnes takto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
busmil Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 GO forever. Ty už máš ten tah? vypadají skvěle...
Vit Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 (upraveno) GO forever. S tahem super kombo. I ta guma je samozřejmě super. Upraveno 19. března 2015 uživatelem Vit
prischera Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 GO forever. Konečně teď jsou dokonalý . velká gratulace i k odvaze, žes to do něj nasypal...
MaxT Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 Konečně teď jsou dokonalý . velká gratulace i k odvaze, žes to do něj nasypal...Díky všem a odvahu za tím netřeba hledat. šlo o promyšlený kalkul, jakousi ochranu před sebou sama. Díky pořízení tahu se staly neprodejnýma, tedy definitivní.
pebe Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 Díky všem a odvahu za tím netřeba hledat. šlo o promyšlený kalkul, jakousi ochranu před sebou sama. Díky pořízení tahu se staly neprodejnýma, tedy definitivní. jsou teď nádhernýa je teda lepší tah nebo guma?
Kazaam Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 Včera nově pořízené quartzky pro sport a zábavu ... dnes jsem to otestoval v kanclu a bavěj mě neskutečně...jen nevím, zda půjdou na NATO nebo tah.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Moty Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 Za me lepší guma, ale já sem takovej gumak:-)) Jinak já su furt tak šťastné, sluníčko, gumicka, tombedicek stajl, musím do stínu, abych se neprihral ještě víc:-))) Bite my shiny metal ass with Tapa
mtruelle Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 (upraveno) Už jsem myslel, že půjdou z domu. Originál tah se mi hrubě nelíbí, na natu nebo gumě nic moc.... Až Mesh je poladil pro mě do koukatelné podoby...... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. března 2015 uživatelem mtruelle
Návštěvník YPO Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 Hodne velka parada...... pro mne ale male ...... Limes Principio
Doporučené příspěvky