Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

dopolední venčení

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Konečně :) teď jsou dokonalý :). velká gratulace i k odvaze, žes to do něj nasypal...

Díky všem a odvahu za tím netřeba hledat. šlo o promyšlený kalkul, jakousi ochranu před sebou sama. Díky pořízení tahu se staly neprodejnýma, tedy definitivní. :lol2:

Odesláno

Díky všem a odvahu za tím netřeba hledat. šlo o promyšlený kalkul, jakousi ochranu před sebou sama. Díky pořízení tahu se staly neprodejnýma, tedy definitivní. :lol2:

jsou teď nádherný

a je teda lepší tah nebo guma?  ;)

Odesláno

Za me lepší guma, ale já sem takovej gumak:-))

Jinak já su furt tak šťastné, sluníčko, gumicka, tombedicek stajl, musím do stínu, abych se neprihral ještě víc:-)))

18d49d4ad6b7dd44067ea3bec834817a.jpg

Bite my shiny metal ass with Tapa

Odesláno (upraveno)

Už jsem myslel, že půjdou z domu. Originál tah se mi hrubě nelíbí, na natu nebo gumě nic moc.... Až Mesh je poladil pro mě do koukatelné podoby......

Upraveno uživatelem mtruelle
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...