honzyk Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 1. máj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 dnes, ve svatecni den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Zpět v "civilizaci" a po týdnu jiné hodinky než Seikaparadni! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 dnes Hamilton KHAKI FIELD DAY DATEmoc som ich tu zatial nevidelJsou moc pekny. Nechces zalozit chlubici vlakno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Masožravka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Ve sváteční den Bronzovky... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mimo320 Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Jsou moc pekny. Nechces zalozit chlubici vlakno? Vdaka. Novu temu urobim, ale asi neskor. Chcem si ich par dni obmosit nech napisem aj nejake dojmy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tico1 Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 31. apríl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Petsestnulky Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Hasňa, Marcus, Kid_A: díky chlapi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Dostaly uplne novou dimenzi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 31. apríl DSCF9110.jpgPro mě nejkrásnější GS zde na fóru,nejenom zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Hasňa, Marcus, Kid_A: díky chlapi Vypadají luxusně na tomto tahu,to musím uznat.Ale kůže je kůže.Tvoje fotky mám uloženy všechny,máš to moc pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Vypadají luxusně na tomto tahu,to musím uznat.Ale kůže je kůže.Tvoje fotky mám uloženy všechny,máš to moc pěkné Vypadají fakt dobře a to na to zlato moc nejsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Kucí díky moc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 dnes Hamilton KHAKI FIELD DAY DATEmoc som ich tu zatial nevidel Moc jich tu není no. Já pořád zvažuji tu béžovou verzi na kůži. A jak jsi s nimi spokojený? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Jak mě baterkáče nikdy nebraly, těmto jsem neodolal - kalibr L541 na 27 kamenech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Neblbni, DJ s Bondovkama jsou super kombo. Možná tak vyměnit Bondovky za plechovky.Vždyť tady blbneme všichni furt . A abych tomu blbnutí nasadil korunu mám tady malý překvápko. Staré známé Mark XV., ovšem po komplet servisu a s novejma ručkama. Mají jít (znovu) do prodeje, ale teď po tom servisu jsou úplně geniální, tak nevím. A jinak suby? Asi ne, k těm DJ spíš Expy I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Tak 0:1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mimo320 Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Moc jich tu není no. Já pořád zvažuji tu béžovou verzi na kůži. A jak jsi s nimi spokojený? samotné púzdro je celkom kvalitne urobené. kupoval som ich hlavne kvôli zaujímavému ciferníku. Ten sa mi fakt páči. Mierne sklamanie je ťah, Je cítiť,že to nie je omega .. trochu vrzga, píska. neviem či sa s tým dá niečo robiť. tak ale keď sú na ruke tak to nie je problém Ale ak ich budeš brať na koži tak to ťa nemusí zaujímať.Možno im aj ja doprajem kožu...ešte uvidím ako bude držať čas H-30 strojček. prvých pár dní išiel do mínusu 5-6 sekúnd. uvidím časom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky