instant Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 Něco netradičního. Pravda trochu kýčovité. Neuvazena náhlá koupě na internetu. Ale překvapivě dobře sedí na ruce. Odesláno z mého SM-N915FY pomocí Tapatalkskoda ze tych krizov nedali viac, dizajner sa mohol trochu odviazat.
Miloshu Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kostra Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 Seiko týden pokračuje Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Michal444 Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 ach dobre su Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
xbenny Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 "Chronograph automatic" je napsano na sklicku? Něco netradičního. Pravda trochu kýčovité. Neuvazena náhlá koupě na internetu. Ale překvapivě dobře sedí na ruce. Odesláno z mého SM-N915FY pomocí Tapatalk
Sarka Farka Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 modry OP, moc prijemny na ruce a dost mozna by mohly bejt jeste o neco mensi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
docdan Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 "Chronograph automatic" je napsano na sklicku? Jo 3,6,9,12 a nápisy jsou na sklicku. Odesláno z mého SM-N915FY pomocí Tapatalk
michalval Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 2016-06-15 10.42.53.pngJsou parádní! Slušela by jim nějaká kožka ;-)
ave1112 Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 RUS-SVK 0 : 2 parada a spolocnost mi ako inak robia moje PO Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Mirek Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 ach dobre su No velmi dobre! Já su v zácpě u sochy svobody:
Toblin Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 (upraveno) @Manek49Dobře Cloning technology Upraveno 15. června 2016 uživatelem Toblin
tmoris Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 Jsem z nich po par dnech naprosto unesen. Patina pouzdra se meni skoro ze dne na den a ty rose gold rucky,indexy vytvari s lesklym cifrem paradni "kingston" efekt. Po bronzo Paneraich pro me suverenne nejlepsi bronzo hodinky na trhu. Tyhle hned tak nepustim
Kalifx Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 Dnes Tissot na gume na kancl snorchlovani... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bells Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 Další dva pohledy na mou stálici Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
prischera Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 Nemůžu se jich nabažit, od pátku pořád na ruce. Jsou nečekaně pohodlný. Dneska sem si začal hrát s řemenama. To pude Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martigen Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 Parádní Hamiltony, moc dobrý pouzdro a strojek. Já furt.IMG_1151 (Kopírovat).jpgDíky jinak dobrej Mesh! já jsem zrovna ve fázi jestli vzít taky pro sebe - mám zrovna nabídku za 3350Kč original Hamilton, už se týden rozhoduju....
Doporučené příspěvky