Honza.manta Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2016 Budu tady s nima chvíli otravovat - zatím mne neskutečně baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2016 Chopok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2016 Coke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2016 Ananty.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2016 Taktéž, zrovna včera jsem pokukoval po Ocean Star Commander, který jsem tu asi dva roky zpět prodával. Fajn hodinky za slušnej peníz.Přesně tak, Commander jsou nádherné! Když jsem tu na Chronomagu začínal, tak to byly mé vysněné, ale nikdy na ně nedošlo... proto jsem se nad těma Mido tak dojal No ale já si teď musím hlavně zapamatovat, že MOONY SE NEPRODÁVAJÍ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2016 Na procházku s juniorem raději něco odolnějšího. Odesláno z mého LG-D722 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2016 Dneska cestou z práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docdan Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2016 Jedna narozeninová. Odesláno z mého SM-N915FY pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2016 Ananty..Ta se ti povedla, jsou nádherný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkopekM Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2016 Dnes byly se mnou seika? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2016 DA 34 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2016 Brzo už budou i mladýmu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2016 Pěkný Vojto Taky jsou bez skla jak béčka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2016 Naprosto, Marceli. Tam chybí sklo úplně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2016 Pěkný Vojto Taky jsou bez skla jak béčka?sry kluci, ale ty detailní fotky Béček byly úplně někdy jinde... Škoda no, rád jsem se podíval na Siwiho Béčka a že je uměl vyfotit. Chápu, že občas hlodá změna, ale tady si nejsem jistej jestli to bylo k lepšímu, ale je to IMHO... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2016 Vojtovi fotky jsou perfektní.Samozřejmě,že B.,je B.Ale změna je život a když to tak cítí,tak to tak je.Stáhni si Vojtovi fotky do svého alba a můžeš se kochat z béček kdykoli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2016 Ale v pořádku, tak to je jasný, že jestli cejtí, že Déčka jsou teď ty pravý, tak proto je má. Mě se zase víc líbily ty Béčka. IMHO je považuju za jeden z nejhezčích modelů Béček i když bych kvůli velikosti bral 44. Jeho fotky tady průběžně sleduju a spíš mě bavilo s čím přijde příště... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2016 Ty béčka jsou úžasný a hlavně perfektně fotogenický.Nebýt tak těžký,jdu okamžitě do nich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2016 Já jsem si je byl tak rok zpátky i zkoušet u Dušáka na Na příkopě, ale seděly by mi víc ty 44 ač ty 42 jsou teda hezčí (takový kompaktnější). Cena už je na mě moc. A fotogenický jsou náramně s tim se musí souhlasit, i když ono je umět zajímavě nafotit taky neni prdel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky