Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Taktéž, zrovna včera jsem pokukoval po Ocean Star Commander, který jsem tu asi dva roky zpět prodával. Fajn hodinky za slušnej peníz.

Přesně tak, Commander jsou nádherné! Když jsem tu na Chronomagu začínal, tak to byly mé vysněné, ale nikdy na ně nedošlo... proto jsem se nad těma Mido tak dojal ;)

No ale já si teď musím hlavně zapamatovat, že MOONY SE NEPRODÁVAJÍ! :D

post-310-0-09504200-1472233433_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pěkný Vojto :clap: Taky jsou bez skla jak béčka?

sry kluci, ale ty detailní fotky Béček byly úplně někdy jinde... Škoda no, rád jsem se podíval na Siwiho Béčka a že je uměl vyfotit. Chápu, že občas hlodá změna, ale tady si nejsem jistej jestli to bylo k lepšímu, ale je to IMHO... 

Odkaz ke komentáři

Ale v pořádku, tak to je jasný, že jestli cejtí, že Déčka jsou teď ty pravý, tak proto je má. Mě se zase víc líbily ty Béčka. IMHO je považuju za jeden z nejhezčích modelů Béček i když bych kvůli velikosti bral 44. Jeho fotky tady průběžně sleduju a spíš mě bavilo s čím přijde příště... 

Odkaz ke komentáři

Já jsem si je byl tak rok zpátky i zkoušet u Dušáka na Na příkopě, ale seděly by mi víc ty 44 ač ty 42 jsou teda hezčí (takový kompaktnější). Cena už je na mě moc. A fotogenický jsou náramně s tim se musí souhlasit, i když ono je umět zajímavě nafotit taky neni prdel  ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...