Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Když se mi nedaří, utíkám do míst nejmilejších - Zemská brána v Orlických horách

dfe0b2335d96eae374ec1d70e9ea35b9.jpg

Odesláno

Několik týdnů ležely v prodeji, 13 lidí to sledovalo a ten kdo zaváhal udělal velkou chybu. Jsou DOKONALÉ a perfektně provedené!!! Za ty prachy byly za pusinku.  

Odesláno

Sphinxx: gratulacka Dave, jsou paradni. Nechces dorazit a vzit je na sraz? :)

Odesláno

Několik týdnů ležely v prodeji, 13 lidí to sledovalo a ten kdo zaváhal udělal velkou chybu. Jsou DOKONALÉ a perfektně provedené!!! Za ty prachy byly za pusinku.  

A vida, tak hlavně abys nezapomněl, proč jsi je kupoval... ;)

Odesláno (upraveno)

A vida, tak hlavně abys nezapomněl, proč jsi je kupoval... ;)

Neboj, už jsou tam, kde mají být  :D a radost veliká.

Martar: pěkná fotka.

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odesláno (upraveno)

To autíčko je fotka z internetu zobrazená v televizi :D dyť jsou tam odlesky. Tuhle metodu jsem vypiloval, když jsem byl doma nemocný s putovními Monstry... http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/85576-fotogalerie-putovních-monster-orange/?p=1621195

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

jó, tak to je ovšem parádní hodinka! Gratulace. Kolik je diametr? 44?

Odesláno

Zimní Lipno

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...