jenik77 Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Na klar!moc pěkná hodinka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 byl jsem naposledy v Sazka aréně a bylo to fajn. Dcera teď rebeluje a tak to bude i prima dárek pod stromeček Rammstein jsou prave hudba moji rebelie na stredni, ale nikdy jsem na nich nebyl. Cas to zmenit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 porad to samy, tak aspon na novym NATO strapu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Tak já ty lístky na Rammstein chtěl teď v práci koupit a hodilo mě to do pořadníku asi na 180. místo...asi aby nespadly stránky, to tam pouští postupně...a když mě to tam pustilo tak píšou že vyprodáno :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Expy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Super rolby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 (upraveno) Tak já ty lístky na Rammstein chtěl teď v práci koupit a hodilo mě to do pořadníku asi na 180. místo...asi aby nespadly stránky, to tam pouští postupně...a když mě to tam pustilo tak píšou že vyprodáno :/ otevírali ráno v 9hod, já jsem to pustil v 9:05 a psalo mi to že se dostanu na řadu za 2 hodiny. Nakonec jsem po půlhodině dostal dovnitř, rychle nakoupil a hotovo.Fakt vyprodáno? edit: fakt že vyprodáno, včetně vozíčkářů, to čumim Upraveno 25. listopadu 2016 uživatelem pebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Taky jsem čuměl. Škoda, že jsem o tom nevěděl dřív. Holt to asi vykoupili překupníci a budou to teď nabízet za trojnásobek ceny. Ať nejsem úplně OT tak alespoň pracovní digitálky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Na chvilu Becka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Zamena vraj nie je mozna :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Patecni tiktaky a koukam, ze mi ladi s palubkou Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Několik týdnů ležely v prodeji, 13 lidí to sledovalo a ten kdo zaváhal udělal velkou chybu. Jsou DOKONALÉ a perfektně provedené!!! Za ty prachy byly za pusinku.Když vidim, jak skvěle Ti sedí na ruce, jsem rád že jsem se udržel a nevzal je - na tuty by mi byly velké. Ale jinak jsou perfektní, gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 AR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 do koupelny zásadně s WR1000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Když vidim, jak skvěle Ti sedí na ruce, jsem rád že jsem se udržel a nevzal je - na tuty by mi byly velké. Ale jinak jsou perfektní, gratulace!Bohuzel mas pravdu, byl bys zklaman, jsou vetsi a tezsi. Ale jinak naprosto super, uz jsou u taty na ruce, byl hooodne potesen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR1990 Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 ja si myslim ze mozu byt Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 furt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 krasny brejtle:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 3 týdny v kuse na ruce, jo jsou moc fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky