Akam Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2016 Na hodinky se nezeptáš a zajímá tě auto Je to azda mazda 3.Marku, super rukavice
Jeronimo Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2016 Na hodinky se nezeptáš a zajímá tě auto Je to azda mazda 3.Hodinky znám. Marku, super rukavice Taky o něčem podobném přemýšlím.
Marcus Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2016 Marku, super rukavice Díky. V tomto počasí se to hodí. Hodinky znám. Taky o něčem podobném přemýšlím. Rukavice jsou z Kanady kupované na ebay a kupodivu vyšly o dost levněji než domácí výroba z podniku Kara Trutnov.
M3maniac Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2016 Dneska tohle, poprve zkousim monsta Jediné monstrum které mě zaujalo je to modré vzádu :-))) máš ho na steroidech??? Křídlo to má tak aspoň na 400k a to už může být zábava na zasněžené silnici.....
p3k Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2016 Velké ručky super modrá.Ta malá vteřinovka a indexy jsou "olezené" nebo je to optický klam?Ručky super modrá, indexy jsou bohužel olezlé.Díval jsem se na pár stejných hodinek a není to úplně výjimka.Uvažujim, že bych je poslal do Vídně na výměnu cifru.
Vit Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2016 Taky o něčem podobném přemýšlím. Pojď do toho, přidám se a šábneme se o poštovné. A potom se podle nich můžeme poznávat na srazech. Ručky super modrá, indexy jsou bohužel olezlé.Díval jsem se na pár stejných hodinek a není to úplně výjimka.Uvažujim, že bych je poslal do Vídně na výměnu cifru. Nemusí to být za každou cenu na škodu, může to dodávat vintage look.
M3maniac Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2016 Víťo na Navitimery jsem ujetej, pěkně jsi to zaranžoval
Jeronimo Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2016 Pojď do toho, přidám se a šábneme se o poštovné. A potom se podle nich můžeme poznávat na srazech. Jsem měkký..
p3k Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2016 Nemusí to být za každou cenu na škodu, může to dodávat vintage look.Jojo, tos hezky napsal Jsou fajn i tak
Doporučené příspěvky