Návštěvník Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Odesláno 10. března 2017 (upraveno) @MiraMira Diky!Chvilku tady s nima budu otravovat. Ta velikost je fakt ideal...Nemáš ty nháhodou trochu divnou ruku ? Jak je možné, že Ti sednou tyhle omegy a současně ty Doxa, to mi hlava nebere ale jsou supr gratuluju.... Upraveno 10. března 2017 uživatelem vojta1
martin151 Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Odesláno 10. března 2017 Chlapi, odkud je berete, ja chci taky Já je mám od Juraje11 a tak to i zůstane
AndyAaron Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Odesláno 10. března 2017 (upraveno) zjistis ze mas jen jedmu ruku a zivot je moc kratkej na to, aby clovek nosil neco jinyho:-))Kua co jsem to udelal! @Vojta1 Jsem se posledni dobou dival hodne na Xmeny, a tihle je moje ficura. Umim zmutovat ruku tak, ze mi sedi kazde hodinky P.S. Doxa ma to pouzdro genialni, tak proto Edit: Jeste jsem chtel dodat, ze nam do NY konecne dorazila zima a zacalo snezit. Uz bylo na case. A uz koncim s propagaci SMP. Mozna... Upraveno 10. března 2017 uživatelem AndyAaron
Bells Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Odesláno 10. března 2017 A uz koncim s propagaci SMP. Mozna... Andy opožděně gratuluju k SMP, vím že jsi o nich básnil už dávno, tak máš konečně splněno. Jsou skvělé a sedí ti fakt parádně, já bych řekl, že máš vymalováno
little_w Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Odesláno 10. března 2017 A pred tim jsem zapomnel na @Little_w, diky. Moje Amfibie jsou ve stejnem stavu jako tvoje. Vypada to na vystupni kontrolu Tak Andy, ty moje Amfibie pred chvili dorucil mistni postmistr. Vecer sem postnu nejake fotky. Takze pokud ti dneska nedorazi, je to Royal Mail - US Postal Service 1:0
Juraj11 Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Odesláno 10. března 2017 Já je mám od Juraje11 a tak to i zůstane Jsem rád,že jsi stále spokojený a ani se ti nedivím
pavel23 Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Odesláno 10. března 2017 DD.. Dnes DééKrásná fotka i hodinky.
AndyAaron Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Odesláno 10. března 2017 Andy opožděně gratuluju k SMP, vím že jsi o nich básnil už dávno, tak máš konečně splněno. Jsou skvělé a sedí ti fakt parádně, já bych řekl, že máš vymalováno Diky, jsou super. Tak Andy, ty moje Amfibie pred chvili dorucil mistni postmistr. Vecer sem postnu nejake fotky. Takze pokud ti dneska nedorazi, je to Royal Mail - US Postal Service 1:0 Donutil jsi me prihlasit se na Meranom a trackovat USPS ma prvni a posledni zaznam z 28.2.2017 neco o Russian Federation.Ruska posta ma posledni zaznam z 5.3.2017 o tom, ze porad sortuji. Takze to vypada, ze kralovska posta dala amikum na prdel. Uvidim az dorazim domu
little_w Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Odesláno 10. března 2017 Andy, dival jsem se na minulou zasilku z Meranomu, na porovnani. Objevilo se tam to samy, ze to pripravuji na odeslani a za 4 dny jsem to mel doma. Ted nemlich to samy, takze ten posledni zaznam proste znamena, ze to je uz mimo Ruskou Federaci.
AndyAaron Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Odesláno 10. března 2017 Andy, dival jsem se na minulou zasilku z Meranomu, na porovnani. Objevilo se tam to samy, ze to pripravuji na odeslani a za 4 dny jsem to mel doma. Ted nemlich to samy, takze ten posledni zaznam proste znamena, ze to je uz mimo Ruskou Federaci.Sakra, tak to se tesim z prace domu, ale nebudu si radsi delat plane nadeje, at nejsem zklamanej. Kurnik, ze ja zrovna dnes musim jit na pivo, zkusim se z toho nejak vykecat
AndyAaron Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Odesláno 10. března 2017 (upraveno) Tradicni double Upraveno 10. března 2017 uživatelem AndyAaron
Akam Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Odesláno 10. března 2017 tomassi díky moc, vypadají moc dobře, včetně balení
Doporučené příspěvky