Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tohle byly moje vůbec první Rolexky. Je jasné, že to nejsou ty samé, ale to je celkem jedno. Mám z nich úplně stejnou radost jako tehdy a nosí se skvěle. Občas si nejsem jistý, jestli se mi líbí více tyhle anebo BLNR. Nejlepší asi bude mít oboje si tak říkám :-)

6f6682b7e70c7d0be48ca6f4f0460748.jpg

Odesláno

Tohle byly moje vůbec první Rolexky. Je jasné, že to nejsou ty samé, ale to je celkem jedno. Mám z nich úplně stejnou radost jako tehdy a nosí se skvěle. Občas si nejsem jistý, jestli se mi líbí více tyhle anebo BLNR. Nejlepší asi bude mít oboje si tak říkám :-)

6f6682b7e70c7d0be48ca6f4f0460748.jpg

Obojí jsou krásný, ale tyhle na delší dobu. :)

Odesláno

Obojí jsou krásný, ale tyhle na delší dobu. :)

Vidím to stejně. Vždycky když jsem měl BLNR, trvalo jen pár týdnů nošení, než mě omrzely. Přišel jsem na to, že je to díky modré GMT ručce a nápisu na cifru. Ta zelená je tak nějak výraznější a veselejší mi přijde :-)

Každopádně každým dnem očekávám telefonát od AD, že si můžu vyzvednout ony s modrou barvou. Těším se na ně. Přinejhorším si půjdou lehnout k ostatním kouskům do sejfu a budou čekat na svou příležitost :-)

Odesláno (upraveno)

Miluji pohled na Hradčany a nerad si ho nechám rušit.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Máš recht :smile_anim:,pěkný - yes.

Upraveno uživatelem bobi
Odesláno

Ty akvace jsou fakt dobre. Ze ja ti je prodaval :D

Zodpovědně je venčím :-) Bys je beztak teď neunosil ;-)

Byla to vážně trefa do černého!

Odesláno

Pořád, jiným hodinkám nedávají moc příležitostí. Dokonalé hodinky do každé situace. Jako správný sedlák je beru i na ples.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...