Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Sonny, tak aspoň že si tu nepříjemnou situaci umíš trochu zpříjemnit.

A ještě jedno pravdivý pořekadlo,"PRO JEDNO KVÍTÍ, SLUNCE NESVÍTÍ".

Hodinky samozřejmě móc suší, pasuje, to dobrý. :D

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Vymyslel sem si takovou krásnou tradici, pokaždé když se rozejdu s babou, koupím si nějaký hodinky. Před pěti jařinama to byly Superoušny a teď něco nudnějšího;)

Mám to dost podobně, též sbírám, naposled to byly smp a teď, docela čerstvě, po včerejšku, koukám taky po subech.

Takže přeju hodně štěstí, ať se po všech směrech daří a hlavně, aby byl v dalším kole lepší výběr.

Teda hlavně výběr ženské, bo takový způsob výběru hodinek by se jednomu mohl zdát podivný..

Odesláno

Díky pánové,

hodinky samozřejmě kupuju i za jiných okolností, akorát u toho není tolik adrenalinu ;) Na druhou stranu Superoušny nikdy neprodám, protože pokaždý když na ně kouknu tak vím, že sem ty love uvalil za mnohem lepší věc než je svatba s dotyčnou. U Rolád to tak daleko nezašlo, ale "tlak" byl i tak :axehead: 

Já to vidím na win win situation :D

Odesláno

Áno, pvd. Oceľové som už mal, tieto v kombinacii s hnedým remeňom su viac military než oblekovky. Pri oceľových som to vnímal opačne. attachicon.gifIMG_0594.jpg

Pěkné. Před pár týdny jsem je už měl v košíku, byly ve výprodeji myslím na jomashopu za super cenu. Ale vyměkl jsem. Asi chyba, už tam nejsou :(.

Odesláno (upraveno)

Do Prahy takhle

A z Prahy s novou peckou na ruce a Moonama v kapse

4e235fd04cf88ccc1bbedc330f746102.jpg

Díky za příjemný pokec Dejve;-)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nemáš zač! Jsou super a máš prakticky nové hodinky, vypadají daleko lépe než OP a na denním světle velká paráda. Nechej si je aspoň chvíli, tohle se na ruce s Rolbami nedá porovnat a na tu "dětskou" gumu za nesmysl úplně zapomeň. Tenhle celek s náramkem a ideální velikostí ruky je paráda, jak jsme je zkrátili, sedí výborně.

Upraveno uživatelem Sphinxx
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...