Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno (upraveno)

Ty taky. Když jsem kdysi míval POčka, taky jsem je nosil na oranžovým řemeni, který mám mimochodem schovaný dodnes :-)

Jj, ta oranžová mi k nim prostě sedí a mám tuhle kombinaci rád :) Upraveno uživatelem rekib1
Odesláno

Dneska Tridenty

Ty jsou teda super, první hodinky kde se mi líbí červená luneta.... mám v hledáčku ChW bronzovky. Vlastně nemám nic s bílím cifrem a tohle mi přijde jako ideální kombinace. Díky za inspiraci.

Odesláno

Dneska Tridenty

Dotaz... na fotce to vypadá, že ty dva indexy na 12ce nejsou v lajně je to jen zkreslení fotky?

Odesláno

Dotaz... na fotce to vypadá, že ty dva indexy na 12ce nejsou v lajně je to jen zkreslení fotky?

Vše je v lajně. Je to jen zkreslením fotky. Teď jsem na ně koukal :-)

Odesláno

To se tu často nevidí.

Gratulace a za pár dalších fotek se určitě nikdo zlobit nebude.

Vic fotek nemam. Jeste nejsou na prodej, fotka je jenom z predvadecky. Nejsou moje, takze neni k cemu gratulovat. Ale jsem fascinovan. Doporucuju shlednout video. To bleskove preklapeni vsech ukazatelu je dechberouci.

Odesláno

Ty Reversa jsou parádní. Nenápadná noblesa v designu přesně jak mám rád. 

Pro A. Lange & Söhne mám obrovskou slabost ( =vlhký sen :-) ). Ty o kus výše jsou famózní, byť já bych šáhnul po jiných. Každopádně, kdybych vybíral "absolutní" kukačky, tak by byly tohodle hnízda.
Odesláno (upraveno)

Nevím, jestli správně koukám, ale jsou to Excalibury od Rogera Dubuis?

Koukas spravne. Jsou velmi pohodlne a skvele sedi, i kdyz na mou ruku jsou trochu moc velke.

6274124fd0f083702084f1b846d41ef5.jpg

Ja mel tu cest navstivit i jejich manufakturu. Byla to spektakularni zkusenost :)

Upraveno uživatelem Topkan
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...