Emiliano Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2019 (upraveno) Kto prvý napíše správne priemery dostane bludišťáka 38, 36, 39 mm Upraveno 22. srpna 2019 uživatelem Emiliano
Filip.J Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2019 Já prostě nikdy nevim co sem napsat.Dneska nestačí, když dáš někomu přes držku. Nejdřív ho musíš setřít slovně.- Něco jako: "Já se ještě vrátím?"No třeba, líp. Když ho práskneš prknem na surfing, tak řekneš: "Jdem si zasurfovat, vole!"--- --- ---Včera jsem hlídal medvěda jménem "Můj". Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A dneska obědval pod stanem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martin151 Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2019 Dnes Wardy . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vraby Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2019 nejdou z ruky.....značka? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pafelik Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2019 Na chvilku jsem je opustil, ale nemohl jsem bez nich být... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2019 Diky Kide, rozmer je 43,2Sakra, proc je nedelaj ve 40mm...
ARMAN Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2019 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JoyStick Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2019 AjvísíAjdabljusi Ale jinak fakt cista elegance. Mam rad bily kontrastni cifry a miluju enamel, a i kdyz todle je lakovany, vypada to suprozne.
vraby Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2019 (upraveno) Dnes Wardy .Pěkný,asi budu muset kouknout na Wardy trochu více. Upraveno 23. srpna 2019 uživatelem vraby
M@chino Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2019 ... Je fajn neřídit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Diablo1st Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2019 Dnes nová akvizícia od Warda Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
shewcza Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2019 Tak jsi se dočkal! Pěkné hodinky, gratuluji!
Akam Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2019 borky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Diablo1st Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2019 Tak jsi se dočkal! Pěkné hodinky, gratuluji! Dík, jj zháňal som ich pomaly rok. Ale majú tiež ten problém s koncovkou ťahu čo si mal ty - troška sa vyklá. Musím skočiť k hodinárovi, či náhodou nemá silnejší spring bar. Ja som doma našiel len 21mm a 22mm a v druhých hodinkách mám ďaleko tenšie stežejky.
snake Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2019 Kafe sice v plastu,ale kdo by to řešil že jo.. Hodinky mam-nebojte.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky