Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Návštěvník ?po
Odesláno

já mám fungl nový pilotky :lol2:

jsou pěkné, lehké a odolné proti šoku - akorát nevím na co je pravý subciferník, nebo co to je, ale je mi to v zásadě jedno :smile_anim:

Návštěvník ?po
Odesláno (upraveno)

Ty jo...čumím....gratulace veliká. Jedny z nejpěknějších G-ček poslední doby!!!!!

no já z nich úplně odvázanej nejsem, ale to je dobrej signál, že se to může jenom lepšit :D, ale KoFoLa s lolohhem říkali, že vypadají jako IWC, tak jsem musel - hehe

EDIT: fakt je, že to má dost dobrou lumi, zatím asi nejlepší co jsem na Casiu viděl a pak se mi líbí spona alá Panerai :-)

Upraveno uživatelem ?po
Odesláno (upraveno)

KoFoLa s lolohhem říkali, že vypadají jako IWC, tak jsem musel - hehe

Svatá pravda. Bez brejlí hotový Aquatimery! :D

EDIT: akorát je divný, že máš furt blbě nastavený ty digitálky dole (6:12), když tam má sotva půl pátý :D

Upraveno uživatelem KFL
Návštěvník ?po
Odesláno

EDIT: akorát je divný, že máš furt blbě nastavený ty digitálky dole (6:12), když tam má sotva půl pátý :D

to sem si zapomněl vynulovat hloubku ponoru
Odesláno (upraveno)

sám doma a poetický večer...

Edit: sorry, fotka je normalne "na stojaka", proc se to aploudovalo takhle nevim, ale uz jsem zase jen na iPadu, tak na to prdim...

post-8128-068432300 1307904087.jpg

Upraveno uživatelem Murphy97
Odesláno

Stále žádná změna... Pokusil jsem se zachytit Ducha Chronomagu :D na sklíčku, páč ani dvojitej antireflex pod určitým úhlem nepřepere 4 mm sklo... ale mám tam akorát Murphyho Omegy a flašku. :)

post-1975-045237300 1307906258.jpg

Odesláno

To Murphy97: Tyhle Omegy jsou pro mě nějkrásnější hodinky, elegantní, decentní, osobité.....no prostě fakt cool :smile_anim:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...