sect Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2012 Kroměříž a Luhačovice?Luhačovice jsi trefil , ale první je Mikulov a druhé Valtice.
Cyril Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2012 (upraveno) Jak jsem říkal, celý víkend 382. Zelená patří do přírody.... Upraveno 12. srpna 2012 uživatelem Cyril
African Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2012 Outdoor s Béčkama" 1602 m.n.m. sólo a bez kyslíku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Tada Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2012 gas: Takže vyřešeno? Už s nima nebudeš mlátit o futra?
gas Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2012 (upraveno) jo hosi, XV jsou posledni pilotky, ktere navazuji na puvodni modely, vsechno potom jsou pro me oblekovky v pilotnim stylu pro masy ten cifr a rucky vychazejici z kultovnich XII je ve 38mm pouzdru s klenutym safirem proste super, dlouho jsem zvazoval a naznal, ze nechci nalestene, libive masovky, ale nastroj, chtel jsem zcela nove, to byl problem, ale jeden mistni clen je nove koupil a nechal je dlouho valet v trezoru, tak jsem po nich skocil, timto mu diky mam z nich radost Tada: lehce Upraveno 12. srpna 2012 uživatelem gas
Návštěvník Tada Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2012 38mm? No jak to jen přežiješ... :D
Cyril Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2012 jo hosi, XV jsou posledni pilotky, ktere navazuji na puvodni modely, vsechno potom jsou pro me oblekovky v pilotnim stylu pro masy ten cifr a rucky vychazejici z kultovnich XII je ve 38mm pouzdru s klenutym safirem proste super, dlouho jsem zvazoval a naznal, ze nechci nalestene, libive masovky, ale nastroj, chtel jsem zcela nove, to byl problem, ale jeden mistni clen je nove koupil a nechal je dlouho valet v trezoru, tak jsem po nich skocil, timto mu diky mam z nich radostTak gratulace...jsou takový obyčejný....a to jim sluší.
gas Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2012 Tak gratulace...jsou takový obyčejný....a to jim sluší. Proto jsem je taky chtel Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Tada Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2012 Ale jo, konečně máš hodinky, které Ti nejsou velké
tombed Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2012 Hele Gasiku můžeš fotnout srovnávačku 15 a 7dennek na ruce? Docela by mě to zajímalo, dík.
panedge Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2012 PO Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hasňa Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2012 Ty XV jsou tak proste, az jsou naprosto uzasne. Gasi, valis!
gas Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2012 (upraveno) Ty XV jsou tak proste, az jsou naprosto uzasne. Gasi, valis! trefil jsi to presne, dik;) pro Toma, skoro stejna velikost , sranda je, ze z VX mam vetsi radost a ten pocit, ze nevim o hodinkach na ruce je boozi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. srpna 2012 uživatelem gas
gougy Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2012 sranda je, ze z VX mam vetsi radost a ten pocit, ze nevim o hodinkach na ruce je boozi Stárneš voe
gas Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2012 Stárneš voe to uz davno, ale konecne s tim starim prichazi rozum
haloss Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2012 Po delší době jsem na víkend vytáhl Casia, po delší době jsem je i odfotil, tak se po delší době i podělím o svůj výtvor. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gas Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2012 (upraveno) pokud nekoho zajima proc jsou pro me XV posledni prave pilotky a z ceho vychazi, tak tohle jsou XI z roku 1948 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. srpna 2012 uživatelem gas
misoo Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2012 Gas gratulujem, su takmer dokonale a seknu ti perfektne!
Ohm-Aztec Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2012 Jen pro zajímavost. Zdroj: thewatchspotblog.com Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2012 Ty pilotky jsou pěkný, snad tě budou bavit. Proč jsi nevzal ta klasická chrona, která jsi mi voslintával, když jsme byli na kafi, než jsem je poslušně vrátil tátovi Sibiřovi za další iwc?
Doporučené příspěvky