Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Outdoor s Béčkama" 1602 m.n.m. sólo a bez kyslíku :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

jo hosi, XV jsou posledni pilotky, ktere navazuji na puvodni modely, vsechno potom jsou pro me oblekovky v pilotnim stylu pro masy :) ten cifr a rucky vychazejici z kultovnich XII je ve 38mm pouzdru s klenutym safirem proste super, dlouho jsem zvazoval a naznal, ze nechci nalestene, libive masovky, ale nastroj, chtel jsem zcela nove, to byl problem, ale jeden mistni clen je nove koupil a nechal je dlouho valet v trezoru, tak jsem po nich skocil, timto mu diky :) mam z nich radost

Tada: lehce ;)

Upraveno uživatelem gas
Odesláno

jo hosi, XV jsou posledni pilotky, ktere navazuji na puvodni modely, vsechno potom jsou pro me oblekovky v pilotnim stylu pro masy :) ten cifr a rucky vychazejici z kultovnich XII je ve 38mm pouzdru s klenutym safirem proste super, dlouho jsem zvazoval a naznal, ze nechci nalestene, libive masovky, ale nastroj, chtel jsem zcela nove, to byl problem, ale jeden mistni clen je nove koupil a nechal je dlouho valet v trezoru, tak jsem po nich skocil, timto mu diky :) mam z nich radost

Tak gratulace...jsou takový obyčejný....a to jim sluší. :smile_anim:

Odesláno (upraveno)

Ty XV jsou tak proste, az jsou naprosto uzasne. Gasi, valis!

trefil jsi to presne, dik;)

pro Toma, skoro stejna velikost :D , sranda je, ze z VX mam vetsi radost a ten pocit, ze nevim o hodinkach na ruce je boozi :)

Upraveno uživatelem gas
Odesláno (upraveno)

pokud nekoho zajima proc jsou pro me XV posledni prave pilotky a z ceho vychazi, tak tohle jsou XI z roku 1948

Upraveno uživatelem gas
Odesláno

Ty pilotky jsou pěkný, snad tě budou bavit. Proč jsi nevzal ta klasická chrona, která jsi mi voslintával, když jsme byli na kafi, než jsem je poslušně vrátil tátovi Sibiřovi za další iwc? :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...