Filip.J Odesláno 19. února 2013 Nahlásit Odesláno 19. února 2013 Stavil jsem se dnes na Florenci: "Dobrý den, jdu se zeptat na NATO pásky k hodinkám..." - "Na co?" - "NATO. Nebo Zulu. Se jim říká. Textilní pásky." - "To my asi nemáme... šéfe? Pán chce nějaký textilní pásky..." - "No, ty máš tady dole, v té krabici, co je na ní napsáno textilní pásky..."
Frostie Odesláno 19. února 2013 Nahlásit Odesláno 19. února 2013 Stavil jsem se dnes na Florenci: "Dobrý den, jdu se zeptat na NATO pásky k hodinkám..." - "Na co?" - "NATO. Nebo Zulu. Se jim říká. Textilní pásky." - "To my asi nemáme... šéfe? Pán chce nějaký textilní pásky..." - "No, ty máš tady dole, v té krabici, co je na ní napsáno textilní pásky..." paní asi odskočila na brigádu z řeznictví...
Filip.J Odesláno 19. února 2013 Nahlásit Odesláno 19. února 2013 No odběhla se pak věnovat paní, co se po mně přišla zajímat o náušnice, to jí šlo znatelně líp. S panem "šéfem" už to pak bylo v těžce v pohodě
koveras Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Odesláno 20. února 2013 YPO hoď nám tu prosím fotku na ruke. Ja na diver Alpiny kukám už dlho, len ma vždy tak trošku "vyplašia" fotky na ruke.
Cyril Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Odesláno 20. února 2013 Tak přemýšlím, jestli je dnes vezmu do Prahy na výlet.....Abych je někde u Pinkasů nepotratil...
MaxT Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Odesláno 20. února 2013 (upraveno) Nové SOH Upraveno 20. února 2013 uživatelem MaxT
Pavel K. Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Odesláno 20. února 2013 Já Tritony a ml. dcera nějaké holčičí
bandicoot Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Odesláno 20. února 2013 Ty vole, sedi to jak svine. Zrovna jsem si vcera rikal (kdyz jsem videl jistou fotku RLX Deepsea), jak by vypadalo moje fliegerchrono na shell cordovan NATO...
jankoxxx Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Odesláno 20. února 2013 daj si nejaky orange NATO pre pripad ak by ti mali spadnut do snehu
Doporučené příspěvky