WCB Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 "Co máte právě na ruce?". Je-li to ekzém, pak jsou vaše hodinky zřejmě plagiáty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 Krásné hodinky, navíc dobré postavení ručiček, i když ta vteřinovka mohla být níže a fotka je o ničem..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 Sekundicka usla, mi Ti odpustime;-) je to aj tak parada! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 Tome, slušný. Nech si je a už nikdy nebudeš muset řešit oblekovky. Jsou milý co? Co furt všichni máte na tom, že správný voblekovky by měly bejt starý krumply a stát pokud možno do tří stovek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 Co furt všichni máte na tom, že správný voblekovky by měly bejt starý krumply a stát pokud možno do tří stovek? To je daný vztahem k obleku. Prostě když už musim kvádro, ve smyslu společenský oděv, tak ať to moc nebolí. Asi by bylo hovadina mít v šuplíku na pár ročních akcí hodinky za osumdesát litrů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 Na ruce mám LandMonstery a hadičky od vzduchování do akvárka... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 momentalne sa chystam na nieco ako rande cize Rakety Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 Krásné hodinky, navíc dobré postavení ručiček, i když ta vteřinovka mohla být níže a fotka je o ničem..... U Omegy Bond série tradičné rozloženie, ani v noci sa luminiscenčné prvky ručičiek neprekryjú, vždy sa dá údaj odčítať. Jednoduché, ale poteší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 Víkend bude na horách, tak co jiného (když už jsou ty Bondovky tak profláklé..). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 Ricou: To mi něco připomíná... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 Na ruce mám LandMonstery a hadičky od vzduchování do akvárka... pekny, Richarde! myslim samozrejme hodinky, ne hadicky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 Dnešní, a v tomto roce i poslední !!!, přírustek...... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 Tag Heuer rulezzz!!!!!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 Železo . Chloupky ze svetru či mikiny za hvězdičkama jsou protivný, už jsem si koupil pinzetu . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 To já jsem v pohodě, skoro chlupy nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 Na ruce mám LandMonstery a hadičky od vzduchování do akvárka... ty wole Richarde je mi tě fakt líto, doufám, že se připojíš k akci Děkujeme odcházíme a dostaneš se brzo domů, držím ti palce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 právě dorazivší Seiko SKX007 Yobokies mod AKA PMMM (Poor Man´s MarineMaster) Musím smeknout před Haroldem, protože jsem mu v sobotu poslal první mail s mou představou a je pátek a já mám hodinky na ruce Jen pro úplnost: výměna ciferníku, ruček, minerálu za safír a AR a oyster bracelet. fotka bohužel v rámci možností Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 Tag Heuer rulezzz!!!!!! Zajímavá volba.. Zrovna jsem ne tenhle model v černočerný koukal u Dušáka Furt hledám něco na potápění a plavání Zatím používám Rado, jsou super, ale já na nich špatně odečítám čas z důvodu subtilnosti ruček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 Ja se nepotapim ani neplavu, ale urcite jsou na to ideální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 To jsou veletoce, ja a omega, svet se v p.del obraci Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky