Cyril Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 (upraveno) Už mi to zraje...... Upraveno 7. srpna 2013 uživatelem Cyril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 Ty jsou krásný. Já dnes tyto (fotka stará, ale dnes je mám).Dnes je stara Certina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 Zluťásky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 Koník od Rolanda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 V poště byl žralok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 vcera korculovanie pri zapadajucom slnku a GA 110SN - 3A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 Dnes je stara Certina ty Certiny jsou úžasný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 Jaké budeš mít odrůdy? Už mi to zraje...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 Při sklizni Českého česneku jedine Swiss Chrona :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 ....právě teď.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 standard kinetic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 standard kinetic Vidím, že sis ty pulsary dost oblíbil. Jak je tohle starý model? Dělá dnes Pulsar ještě hodinky se systémem Kinetic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 Vidím, že sis ty pulsary dost oblíbil. Jak je tohle starý model? Dělá dnes Pulsar ještě hodinky se systémem Kinetic?oblíbil, hlavně kvůli jejich vzorné přesnosti - +1 sec/6 týdnů... Dnes už se nedělají, v katalogu 2013/2014 jsem je neviděl. Ale já jsem je kupoval nové na ebay právě před těmi 6 týdny z UK, prodejce rubicon, reference 100% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 Mas postreh, ale taky jsem si te vsiml .Mimochodem naproti me sedel typek se Seiko SNZH53.Hadr je do těhle veder prostě nejlepší. Jinak, přiznejte se, kdo včera jel kolem páté v autobuse 53 z Techparku v Brně? Seděl tam člověk s Igenama, koukal ostatním na zápěstí a po asi pěti zastávkách Igeny vyměnil za nějaké Seiko potápky. To není jen tak, to musí být někdo odsud. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 pomaly sa nam stmieva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 Podvečerní pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 Lumi vhodná k procházkám po Měsíci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 Dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 Mas postreh, ale taky jsem si te vsiml .Mimochodem naproti me sedel typek se Seiko SNZH53. Někdo z vás měl vytáhnou kozu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky