gas Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2011 Gas: na jakou casovou zonu je mas nastelovane? to je čas u mě ve sklepě, ať vím, kdy mám jít dom, většinou to vychází tak po třetí flašce "komplikace" na howno, ale mě se líbí ta šílená, zelená ručka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2011 Pracovni Nekecej, ke me jezdis s Casiama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2011 Nekecej, ke me jezdis s Casiama to je záměr, co by tomu řekl zákazník, navíc v ově Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2011 Tady jednu ze včerejšího treku Kvilda - pramen Vltavy - Bučina a zpět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2011 Zmilitarizované oblekovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2011 Nomos a Nato? Pro me no go Ja uz se nemuzu dockat, az se mi na zapesti vrati od Dusaka moje mazliky Zmilitarizované oblekovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2011 Cvak.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2011 Organic: Jen pokus Nato půjde na Sinny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2011 A mě to NATO úplně špatný nepřijde. Je to takový arogantní. Vyjadřuje to: "Oblekovky? No a? Mám je na práci." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2011 A mě to NATO úplně špatný nepřijde. Je to takový arogantní. Vyjadřuje to: "Oblekovky? No a? Mám je na práci." Hmmm, arogantní? To mě docela slušně vystihuje Zase když se člověk podívá na portfolio Nomosu, tak jsou to prakticky out-dorové hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2011 trochu opozdene, ale prece Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2011 se na ty Autávie prostě nemůžu vynadívat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2011 Sibi, paradne Autavie. Vacsinou ked vidim tvoj nick v "Co mate na ruce", si poviem, ze to bude zaber z auta (neber to v zlom, nic take). Pekne to k nim pasuje, je tam taky hnedasty retro nadych. Osobne sa mi pacili aj Chopardy v tuneli s vyraznym lumi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2011 Tyhle už jsou taky slušně putovní Že nikomu nevydrží... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fobus Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2011 Myslel som, že Ty a chrona...to nejde k sebe.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2011 dalsi z mnoha pokusu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2011 Dnes jsem nezapoměl a prásknul fotku po cestě do roboty v autě tak, jak to dělá Sibiř !! . Už jsem trochu zvažoval, že prodám všechny nePAM (krom Avengerů), abych mohl s klidným svědomím koupit nějaké 8mi nebo 10denní Radiomiry, ale musím přiznat, že tyhle 46mm velký 24hodinový Airmany mají taky něco do sebe. Takže zůstávají doma..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2011 (upraveno) Já si myslím, že se policisté u nás v Česku zas tak špatně nemají...... edit: přidání dalších foto.... Upraveno 9. března 2011 uživatelem Cyril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2011 Dnes jsem nezapoměl a prásknul fotku po cestě do roboty v autě tak, jak to dělá Sibiř !! . Už jsem trochu zvažoval, že prodám všechny nePAM (krom Avengerů), abych mohl s klidným svědomím koupit nějaké 8mi nebo 10denní Radiomiry, ale musím přiznat, že tyhle 46mm velký 24hodinový Airmany mají taky něco do sebe. Takže zůstávají doma..... Vypadají dobře, nechceš je taky vzít s sebou do Ostravy na aprílový sraz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2011 Jestli půjde o hospodu kde se pije, beru max. dvoje, abych je po půlnoci někde nepoztrácel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky