Hasňa Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 (upraveno) Bandi, ale Tada se ale choval jako hnup a byl hnup. Coz tady zatim neplati a zda se, ze ani nebude. Takze budme sice konzistentni, ale zaroven rozlisujme uroven kazdeho jednoho.<br /><br />Ty povzdechy nad obycejnosti PP jsou humorne a jsou jasnym nepochopenim toho, v cem je ta sila, tedy v pravem opaku k nablyskanemu lodnimu sroubu na hodinkach s nulovou vodotesnosti a Unitasu vevnitr.<br /><br />Samozrejme respektuji vkus kazdeho soudruha, Aquanauty se nemusi libit kazdemu, ale vytykat PP obycejnost je zcela mimo misu. Jako vytykat obycejnost "malym cernym" od Chanela.<br /><br /><br /><br /> Upraveno 30. srpna 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Ze včerejška... Kdo pozná místo? From ajfoun Ťap:a:talk Co jsi dělal u nás ve městě? :-) Mohli jsme dát mikrochronosraz :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Rendo, je vidět že máš koule . Gratulace a respekt! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gio Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 marathon gsar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kupec Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Fotka z butiku to není :-) PP Aquanaut 5167... Zdravíme s taťkou z Německa :-)Gratulujem sú super.....A kto nemá na PP, tu je náhrada..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Rene, mazec, gratuluju.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st1g Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Rendo, je vidět že máš koule . Gratulace a respekt! Děkuji Karle :-) Gratulujem sú super.....A kto nemá na PP, tu je náhrada..... Děkuji, možná jsem udělal chybu, že jsem radši nevzal ty Parnisy.. :-D Rene, mazec, gratuluju.. Děkuji Ti Honzo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Děkuji Karle :-) Děkuji, možná jsem udělal chybu, že jsem radši nevzal ty Parnisy.. :-D Děkuji Ti Honzo :-)Neděkuj pořád a přidej fotky, PROSÍM !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Děkuji Karle :-) Děkuji, možná jsem udělal chybu, že jsem radši nevzal ty Parnisy.. :-D Děkuji Ti Honzo :-) Gratuluju, PP se tu často nevidí.Těším se na hezké fotky a nějaký pokec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Rendo gratulace! Doufam, ze je vezmes na sraz. To by v tom byl cert, abych je z tebe nevymamil. Treba vymenou za nejakyho Land Rovera....:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Fotka z butiku to není :-) PP Aquanaut 5167... Zdravíme s taťkou z Německa :-) Jsou fotky, na kterych tyhle hodinky mozna nevyniknou, ale tahle fotka k nim podle me nepatri..spise naopak. Posledni dobou se mi libi vic nez Nautily, takze velka gratulace, je to bomba. Ja si jedu posledni dobou spokojene na SKX vlne a porad me to neprechazi, az me to trochu znepokojuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 (upraveno) PP jsou fajn..gratulace veliká. A co se týká negativních reakcí, viděl bych v tom lehkou analogii s Rolexem, byť o pár pater pomyslný pyramidy vejš. Fotky-normální nudný hodinky-co na tom kdo vidí, je přeci za tu cenu spousta zajímavějších-nějaký čas strávený na fóru, případně návšteva srazu-osobní kontakt-něco na nich je-ještě nějaký čas přemejšlení-jejda, mám je na ruce. Řekl bych, že tímhle vztahem k R tu prošlo poměrně dost členů...třeba jsi právě odstartoval PP vlnu . Upraveno 30. srpna 2013 uživatelem xjr1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 (upraveno) ......jóóó kluci Pateky,........to je "pořádnej nátěr ",.....jen do toho. ......největší "šlupka" na nich je,když se člověk lupou podívá na ty opracované rohy safíru a jak to lícuje s tou lunetou,.......to je na posazení se na p.r.d.e.l !!! ......" tady už přestává veškerá legrace "......:-)))))))))) ......dnes, oproti Aquanaut mírně sociální GMT :-))) Upraveno 30. srpna 2013 uživatelem Street Glide Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st1g Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Neděkuj pořád a přidej fotky, PROSÍM !!! Přidám nějakou fotku zítra :-) Gratuluju, PP se tu často nevidí.Těším se na hezké fotky a nějaký pokec. Děkuji, až se naučím s foťákem, tak jim snad udělám nějaké vlákno. Rendo gratulace! Doufam, ze je vezmes na sraz. To by v tom byl cert, abych je z tebe nevymamil. Treba vymenou za nejakyho Land Rovera....:-) Díky Cyrdo, určitě vezmu! ... když mi na ně dáte pozor :-D ... Vzhledem k tomu, že nemám řidičak, tak bych to s výměnou za LR moc neviděl :-D Jsou fotky, na kterych tyhle hodinky mozna nevyniknou, ale tahle fotka k nim podle me nepatri..spise naopak. Posledni dobou se mi libi vic nez Nautily, takze velka gratulace, je to bomba. Ja si jedu posledni dobou spokojene na SKX vlne a porad me to neprechazi, az me to trochu znepokojuje 20130830_131651_1.jpg To máš pravdu, fotky jim dost ubírají... Nautily byly v hledáčku také, ale vítěz je už jasný. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Svět se zbláznil. Co jsem to udělal?Aneb ve stínu Rendových PP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st1g Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 PP jsou fajn..gratulace veliká. A co se týká negativních reakcí, viděl bych v tom lehkou analogii s Rolexem, byť o pár pater pomyslný pyramidy vejš. Fotky-normální nudný hodinky-co na tom kdo vidí, je přeci za tu cenu spousta zajímavějších-nějaký čas strávený na fóru, případně návšteva srazu-osobní kontakt-něco na nich je-ještě nějaký čas přemejšlení-jejda, mám je na ruce. Řekl bych, že tímhle vztahem k R tu prošlo poměrně dost členů...třeba jsi právě odstartoval PP vlnu . Tak těd jsi to vystihl ! :-) Opravdu to chce mít tyto hodinky na ruce, je v nich zvláštní kouzlo.. Pamatuji si, že se mi na začátku také moc nelíbily, ale poté co jsem je dal v Carollinu poprvé na ruku, tak jsem radikálně změnil názor. :-) Jinak s PP vlnou.. no čekám, až mě podpoří MaxT :-) ......jóóó kluci Pateky,........to je "pořádnej nátěr ",.....jen do toho. ......největší "šlupka" na nich je,když se člověk lupou podívá na ty opracované rohy safíru a jak to lícuje s tou lunetou,.......to je na posazení se na p...l :-)))))))))) Musím je ještě pořádně prozkoumat :-), ale pohodlnější hodinky jsem na ruce ještě neměl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 (upraveno) Já tě nechtěl podpořit, ale předstihnout. Želbohu se mi to jaksi nepovedlo. Upraveno 30. srpna 2013 uživatelem MaxT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st1g Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Já tě nechtěl podpořit, ale předstihnout. Želbohu se mi to jaksi nepovedlo. Měl jsem větší štěstí Tak ale snad to co nejdříve doženeš! Jinak s tvojí hádankou se sponou napovidat nebudu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 tak dajtony sou snad jasny, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 René, pecka! Gratuluju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky