Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Bandi, ale Tada se ale choval jako hnup a byl hnup. Coz tady zatim neplati a zda se, ze ani nebude. Takze budme sice konzistentni, ale zaroven rozlisujme uroven kazdeho jednoho.<br /><br />Ty povzdechy nad obycejnosti PP jsou humorne a jsou jasnym nepochopenim toho, v cem je ta sila, tedy v pravem opaku k nablyskanemu lodnimu sroubu na hodinkach s nulovou vodotesnosti a Unitasu vevnitr.<br /><br />Samozrejme respektuji vkus kazdeho soudruha, Aquanauty se nemusi libit kazdemu, ale vytykat PP obycejnost je zcela mimo misu. Jako vytykat obycejnost "malym cernym" od Chanela.<br /><br /><br /><br />

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Rendo, je vidět že máš koule :). Gratulace a respekt!

Děkuji Karle :-)

Gratulujem sú super.....A kto nemá na PP, tu je náhrada..... :cool02:

Děkuji, možná jsem udělal chybu, že jsem radši nevzal ty Parnisy.. :-D

Rene, mazec, gratuluju..

Děkuji Ti Honzo :-)

Odkaz ke komentáři

Fotka z butiku to není :-) PP Aquanaut 5167... Zdravíme s taťkou z Německa :-)

Jsou fotky, na kterych tyhle hodinky mozna nevyniknou, ale tahle fotka k nim podle me nepatri..spise naopak. Posledni dobou se mi libi vic nez Nautily, takze velka gratulace, je to bomba.

Ja si jedu posledni dobou spokojene na SKX vlne a porad me to neprechazi, az me to trochu znepokojuje  :)

post-17375-0-88966000-1377895342_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

PP jsou fajn..gratulace veliká. A co se týká negativních reakcí, viděl bych v tom lehkou analogii s Rolexem, byť o pár pater pomyslný pyramidy vejš. Fotky-normální nudný hodinky-co na tom kdo vidí, je přeci za tu cenu spousta zajímavějších-nějaký čas strávený na fóru, případně návšteva srazu-osobní kontakt-něco na nich je-ještě nějaký čas přemejšlení-jejda, mám je na ruce. Řekl bych, že tímhle vztahem k R tu prošlo poměrně dost členů...třeba jsi právě odstartoval PP vlnu  :cheers: .

Upraveno uživatelem xjr1
Odkaz ke komentáři

......jóóó kluci Pateky,........to je "pořádnej nátěr ",.....jen do toho.

......největší "šlupka" na nich je,když se člověk lupou podívá na ty opracované rohy safíru a jak to lícuje s tou lunetou,.......to je na posazení se na p.r.d.e.l !!!

......" tady už přestává veškerá legrace "......:-))))))))))

......dnes, oproti Aquanaut mírně sociální GMT :-)))

post-16522-0-71520400-1377896307_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Street Glide
Odkaz ke komentáři

Neděkuj pořád a přidej fotky, PROSÍM !!!  :photo:  :photo:  :photo:

Přidám nějakou fotku zítra :-)

Gratuluju, PP se tu často nevidí.

Těším se na hezké fotky a nějaký pokec.

Děkuji, až se naučím s foťákem, tak jim snad udělám nějaké vlákno.

Rendo gratulace! Doufam, ze je vezmes na sraz. To by v tom byl cert, abych je z tebe nevymamil. Treba vymenou za nejakyho Land Rovera....:-)

Díky Cyrdo, určitě vezmu! ... když mi na ně dáte pozor :-D ... Vzhledem k tomu, že nemám řidičak, tak bych to s výměnou za LR moc neviděl :-D

Jsou fotky, na kterych tyhle hodinky mozna nevyniknou, ale tahle fotka k nim podle me nepatri..spise naopak. Posledni dobou se mi libi vic nez Nautily, takze velka gratulace, je to bomba.

Ja si jedu posledni dobou spokojene na SKX vlne a porad me to neprechazi, az me to trochu znepokojuje  :)

attachicon.gif20130830_131651_1.jpg

To máš pravdu, fotky jim dost ubírají... Nautily byly v hledáčku také, ale vítěz je už jasný. :-)

Odkaz ke komentáři

PP jsou fajn..gratulace veliká. A co se týká negativních reakcí, viděl bych v tom lehkou analogii s Rolexem, byť o pár pater pomyslný pyramidy vejš. Fotky-normální nudný hodinky-co na tom kdo vidí, je přeci za tu cenu spousta zajímavějších-nějaký čas strávený na fóru, případně návšteva srazu-osobní kontakt-něco na nich je-ještě nějaký čas přemejšlení-jejda, mám je na ruce. Řekl bych, že tímhle vztahem k R tu prošlo poměrně dost členů...třeba jsi právě odstartoval PP vlnu  :cheers: .

Tak těd jsi to vystihl ! :-) Opravdu to chce mít tyto hodinky na ruce, je v nich zvláštní kouzlo.. Pamatuji si, že se mi na začátku také moc nelíbily, ale poté co jsem je dal v Carollinu poprvé na ruku, tak jsem radikálně změnil názor. :-) Jinak s PP vlnou.. no čekám, až mě podpoří MaxT :-)

......jóóó kluci Pateky,........to je "pořádnej nátěr ",.....jen do toho.

......největší "šlupka" na nich je,když se člověk lupou podívá na ty opracované rohy safíru a jak to lícuje s tou lunetou,.......to je na posazení se na p...l

:-))))))))))

Musím je ještě pořádně prozkoumat :-), ale pohodlnější hodinky jsem na ruce ještě neměl.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...