kulix Odesláno 9. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2013 Jojo, chtěl jsem zpět plecháče ale toto má své kouzlo Ty jsi taky expert.. Gratulace.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 9. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2013 Ty jsi taky expert.. Gratulace.. Od Tebe to sedí Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 9. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2013 super výběr ... gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 9. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2013 Hoří... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 9. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2013 pilotky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 9. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2013 (upraveno) Jojo, chtěl jsem zpět plecháče ale toto má své kouzlo mas recht -- az si budu kupovat zpatky imperialisticky PRIMky (=rolady), preselekce je jasna -- 14060, 16610 anebo starobrno (116610LV)... jen si nejsem jisty, zda-li si brzy nebudes dokupovat dalsi, preci jen ta zelena neni na noseni 7/24/365 Upraveno 9. září 2013 uživatelem IzTaPa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 9. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2013 A popojedem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 9. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2013 mas recht -- az si budu kupovat zpatky imperialisticky PRIMky (=rolady), preselekce je jasna -- 14060, 16610 anebo starobrno (116610LV)... jen si nejsem jisty, zda-li si brzy nebudes dokupovat dalsi, preci jen ta zelena neni na noseni 7/24/365 Další asi ne, teď není budget Nicméně, ona ta zelená je dost zvláštní, neb dokud Ti na to nejde pořádné světlo působí spíše tmavě až černě Nu uvidíme, jak dlouho se ohřejí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 9. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2013 A popojedem A mě nadávají do pacientů :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 9. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2013 Super , ta useknuta hodinovka mne bavi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 9. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2013 (upraveno) No vidis, uz mas nahradu, ne??..Dobre jsou.. Upraveno 9. září 2013 uživatelem kulix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 9. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2013 A popojedem Správně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 9. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2013 povedej kousek A popojedem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 9. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2013 A popojedem trochu vyčistit, doplnit upadlou špičku ... a nebudou mít chybu poklona za rychlost a výběr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 9. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2013 super výběr ... gratulaceDěkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 9. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2013 a dalsie vintage Super-compressor 36mm? Janko gratuluju a těším se na víc fotek a nějaký info. Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 9. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2013 Necistit, je tam cokolada od juniorky a spicku nechcu, tak maji vypadat kultovni pilotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 9. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2013 lzes sam sobe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2013 A popojedem No sláva. Už jsem se bál, že tě to přešlo. Jsou skvělý, kdybych si s vintage jen o fous víc rozuměl, určitě bych je nepouštěl.Byly v mém zdejším mrcasení v top 3. Jo, a nemaj jen upadlou špičku hodinovky, ale i lunetu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 9. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2013 ... jen si nejsem jisty, zda-li si brzy nebudes dokupovat dalsi, preci jen ta zelena neni na noseni 7/24/365 Proto mám rád plechové LVéčka,když už mi ta zelená leze krkem tak tam loupnu černou a je to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky