Frostie Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Odesláno 23. září 2013 Kinetic. Furt mně baví a těším se, až je převleču zkusmo na gumu, i když léto už je dávno za námi... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondoni Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Odesláno 23. září 2013 ...Frantik asi myslel Dalajlamu...řekl bych... ...mno, o dovolené jsem je nehezky zanedbával, tak teď pár dní určitě bude na ruce totok Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Matiniela Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Odesláno 23. září 2013 Na přednášce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník YPO Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Odesláno 23. září 2013 Dal sem tomu podivnemu konicku jeste jednu sanci :-) Sent from my iPhone using Tapatalk
sect Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Odesláno 23. září 2013 Super , to je pěkná šance, na kdy plánuješ prodej ?
m.n. Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Odesláno 23. září 2013 To je jen efekt světla a antireflexu, nebo je skutečně na cifru černomodrý gradient den/noc? Jestli ano, tak to je bomba!
Conn Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Odesláno 23. září 2013 fajne su, ze? Uz jsem se jich nemohl dockat.V dobe, kdyz jsem je mel na ceste, tak jsi me deptal fotkama tady na foru
Conn Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Odesláno 23. září 2013 A moje sú vraj na colnici v Kanade... Kterou barvu cifru sis vybral?
sect Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Odesláno 23. září 2013 Skutečně je.To je jen efekt světla a antireflexu, nebo je skutečně na cifru černomodrý gradient den/noc? Jestli ano, tak to je bomba!
sta Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Odesláno 23. září 2013 Asi uz navzdy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník YPO Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Odesláno 23. září 2013 To je jen efekt světla a antireflexu, nebo je skutečně na cifru černomodrý gradient den/noc? Jestli ano, tak to je bomba! Den x noc. Ve stejnem duchu je i remen. Jmenuje se to snad degrade x mozna sem si to vymyslel ale tak nejak to bude :-) Sent from my iPhone using Tapatalk
bandicoot Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Odesláno 23. září 2013 Dal sem tomu podivnemu konicku jeste jednu sanci :-) Sedumnáctka ještě s Valgrange? Ale ruku na ně máš, to jo...
Návštěvník YPO Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Odesláno 23. září 2013 GL 293 alias 2893-2 nebo co ........ Sem chudej Bandi Sent from my iPhone using Tapatalk
enslow Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Odesláno 23. září 2013 Bentley v Cessne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
steel Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Odesláno 23. září 2013 speedy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MaxT Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Odesláno 23. září 2013 Máš recht, chachare . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Toblin Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Odesláno 23. září 2013 Odpoledni impresionismus mobilem :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky