Toblin Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Odesláno 23. září 2013 utri si sosovku impresionisto... inac supr, sprav na ne prosim recenziu, dojmy a tak, a hod tam vela fotiek... vopred diiiiik Rád doplním pár fotek a postřehů do chlubícího vlákna. Obdržel jsem k nim pár SZ, tak to tam shrnu
Peter78 Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Odesláno 23. září 2013 Conquest Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jankoxxx Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Odesláno 23. září 2013 aspon si ich teraz poriadne uzijes Uz jsem se jich nemohl dockat.V dobe, kdyz jsem je mel na ceste, tak jsi me deptal fotkama tady na foru
Conn Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Odesláno 23. září 2013 aspon si ich teraz poriadne uzijes Uz se citim jak uchyl, kdyz kazdych 20 vterin koukam kolik je hodin. Jen cekam, kdy z toho bude tik na trvalo
Thomass Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Odesláno 23. září 2013 Dneska od rána v kanceláři. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Odesláno 23. září 2013 YPO - pekne airmany dit: pridam foto nech nie som off topic Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Cyril Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Odesláno 23. září 2013 Dnes Rolex a další 4x4 hračka. Mám z Defíka obrovskou radost.
Pavel K. Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Odesláno 23. září 2013 Dneska od rána v kanceláři. IMG_00000137.jpgParádní, nejhezčí Béčka Škoda, že jsi je neměl na tý výstavě.
Eman2208 Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Odesláno 23. září 2013 Uz toho nechme a vratme se k hodinkam. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
patriknapr Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Odesláno 23. září 2013 Zkouška nových filtrů v iphonu na starých hodinkách )
patriknapr Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Odesláno 23. září 2013 A ještě jedna pro ty co rádi nodaty.
Ondrej71 Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Odesláno 23. září 2013 Opet B. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
NERO.8 Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Odesláno 23. září 2013 Dnes Rolex a další 4x4 hračka. Mám z Defíka obrovskou radost. dokonalé sladění hodinek s autem ... to stálo za to, málem zameškat Pam večer Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
semi001 Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Odesláno 23. září 2013 A ještě jedna pro ty co rádi nodaty.Já je sice nikdy neměl rád, nicméně v poslední době zjišťuji, jak je potřebuji, neb jsou úžasné Takže děkuji za foto a že jsem si na to zase vzpomněl
kuncák7 Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Odesláno 23. září 2013 K týhle fotce nemám co dodat, jsem z ní naprosto paf. Přiznám se, značku moc nemusím ( nedorostl jsem ), ale z fotky jsem unešenej.
Viktor Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Odesláno 23. září 2013 Peace and love!!!!!!!!!Lásku si strč za kloubouk teplajzníku Stačí RESPECT (for Seiko) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zekon7302 Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Odesláno 23. září 2013 dokonalé sladění hodinek s autem ... to stálo za to, málem zameškat Pam večer díky kamo za trochu lidského tepla z teplých krajin hezky,chtělo by to i coopilota,něco jak Father and son
MaxT Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Odesláno 23. září 2013 Tak jsem si dal práci a šel na půdu najít začátky mé chronocesty.Ani jedny nejdou, ale třeba to je jen baterkama.Omluvte prosím kvalitu, ale třásly se mi rozrušením ruce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
quest987 Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Odesláno 23. září 2013 Ke košili se hodi , k tričku se hodí. Sem na nejaký čas v klidu, kdo by to byl řekl, ze s temito Seiky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky