flagolo Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 paradne su co poviete..:-) Asi tě naseru, ale z dálky řeknu "hezký Festiny se zvláštním logem" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 paradne su co poviete..:-) fakt su take trochu Festinoidne... mal si vybrat SOH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 paradne su co poviete..:-) mne sa pacia, keby ich robili v "chlapskej" velkosti (aspon 48mm) tak by som do nich siel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 zase na me lezou cerne myslenky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 To jako fakt?? Zajimavy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 zase na me lezou cerne myslenky Takový trochu Traser chrono akorát bez tritia... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 (upraveno) zase na me lezou cerne myslenky Ty DLC Daytony mají neskutečný koule. Gratulace ke krásným a zajímavým hodinkám. Upraveno 23. října 2013 uživatelem Chosef76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stopa99 Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Ja dnes po dlhej dobe zasa do modra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Tune it up, my friend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gio Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 zase na me lezou cerne myslenkyjsem videl cenovku, me skoro kleplo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 007Hele Gio, co je na tý fotce tak super, že je tady potřetí? Poprvé 9.10. podruhý 21.10. a dneska. Povedla se, chválím, pěkný hodinky, ale tenhle kousek už si tu zkusil jednou . Buď máš mimořádně špatnou pamět, nebo potřebuješ padesátku. Tak sakra aspoň udělej originální fotky, ty hodinky jsou docela hezký, já je měl a měl jsem je rád... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Dopolední projížďka na slonu a odpolední pivko. Opět lehká otázka:Kde to jsem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Hele Gio, co je na tý fotce tak super, že je tady potřetí? Poprvé 9.10. podruhý 21.10. a dneska. Povedla se, chválím, pěkný hodinky, ale tenhle kousek už si tu zkusil jednou . Buď máš mimořádně špatnou pamět, nebo potřebuješ padesátku. Tak sakra aspoň udělej originální fotky, ty hodinky jsou docela hezký, já je měl a měl jsem je rád...Má pravdu předsedo...tak já sem po dlouhý době jednu originál šoupnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 I listí se už barví do bronzova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Guma dorazila, ale kůže je kůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Chlape, tak teraz uz musis byt decentny distingvovany pan. Ziadne tricka Mastodon a podobne... Zase som tu na vylete obchodne a tak robia dobru sluzbu. Saty robia cloveka a hodinky tiez. Aspon tieto urcite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Zase som tu na vylete obchodne a tak robia dobru sluzbu. Saty robia cloveka a hodinky tiez. Aspon tieto urcite Je to tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 ..já ti nějak nevím..není nad starou dobrou klasiku..ten font a ten pidicifr.. přesně můj pocit,ale hlavně že se líbí tobě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky