emef Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2013 Super kombinace (myšleno hodinky+strap). Pecka. Jojo, pěkně jsme to v hospodě vymysleli. Hlavně Kuncákovi se to líbí.
bedja Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2013 a budeš to taky pect pomalu jako experimentátoři v Kulináriu? ..zas tak dobrý v běhu nejsem..byť se nechá pohladit..jinak je plachá a navíc krásná..a ty očka..
IzTaPa Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2013 ..zas tak dobrý v běhu nejsem..byť se nechá pohladit..jinak je plachá a navíc krásná..a ty očka..ocka neocka, jist se musi!
zekon7302 Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2013 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Patejl07 Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2013 Tvé barevné ponožky a ne úplně ostrá fotka tu už stála hlavu. Tak jsem zvědavej, co přijde dnes Třeba přijde TomP, nebo jak se jmenoval s jiným nickem a opět si poslechnu jak jsem nevkusný a mám hnusné fotky
mlsoun1 Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2013 Třeba přijde TomP, nebo jak se jmenoval s jiným nickem a opět si poslechnu jak jsem nevkusný a mám hnusné fotky Myslím,že už naštěstí nepříjde.Náhodou je to dobrý Můj kamarád zase nosí barevný košile a k nim má barevné ciferníky.To je teprve pastva pro oči
Vit Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2013 ..na ruce nic..jsem už doma a na zahradě právě teď totok.. .... Ty že máš les Majere? ....
Micey Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2013 Vubec to nemaj promysleny, sakra. Sroubovaci korunka pro ovladani vnitrni lunety. Z lenosti pak dochazi ke zbytecnejm hadkam ohledne poctu piv.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mlsoun1 Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2013 Dnes vintage kousek,bože já je miluji Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2013 (upraveno) pociťuji tu akutní nedostatek digitálek , takže dnes takto:Nedostatek digitálek? Tak tady jedny máš :-)) Akorát jsem je nepřenastavil na zimní čas. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. listopadu 2013 uživatelem siwi
Ondras_CZ Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2013 na hodině ruštiny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sect Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2013 Dneska světově. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
El Nano Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2013 Super kombinace (myšleno hodinky+strap). Pecka. Díky Jojo, pěkně jsme to v hospodě vymysleli. Hlavně Kuncákovi se to líbí.
Jeronimo Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2013 Dnes jakési Omegy na baterku. Ale před obědem jsem potkal hezkou Mantu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bedja Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2013 Dnes jakési Omegy na baterku. Ale před obědem jsem potkal hezkou Mantu...a co teprve ta 911ka vedle..hmm
Jeronimo Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2013 ..a co teprve ta 911ka vedle..hmm Jojo. Hned bych se projel, ale chtěl jsem trochu podráždit Manťáka.
kloubik Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2013 Dneska jsem potreboval neco s hnedym remenem...
emef Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2013 Dneska jsem potreboval neco s hnedym remenem...To vypadá úplně supr!
misoo Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2013 na hodině ruštiny Ta luneta je na mna trochu divoka, ale inak su vyborne!
Doporučené příspěvky