Alexion Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 A je poriadok odoslané cez ťapku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
NERO.8 Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Flieger naFurt, na logisch. To se nevokouká. taky si myslím ... jsou podle mně nenahraditelné ? No jo, a pozítří budou zase rozbitý tak to už nebudu mít čas na opravy ? pustím se do toho zase na mikuláše
Eman2208 Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 IWC ? taky nafurtNo já teda nevím, hodinky bez sklíčka, špatně natištěné indexy...a dny v týdnu označené číslem....já teda fakt nevím co na nich máte...
OldaA Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 První společný den :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sibirnaya Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 furt to samy, furt me bavej, musim nekdy taky zkusit kuzu..
financ Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Posledni dobou se tu objevuji samy lepsi kousky, parada.
bandicoot Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 Zaostřeno na to podstatnější Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chorche Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 Cestou do práce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Horhe Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 Do pátečního srazu ještě teda vydržej, no. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondrej71 Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 Dobre rano. Dnes kombinace K+K - košile a kajman Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
IzTaPa Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 Dnesk nejak nepospicham <br /><br />
sibirnaya Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 Zaostřeno na to podstatnější nekecej, uz je mas zpatky? a dusicka uz ma pokoj?
kuncák7 Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 Řekl bych, že tam se ani pospíchat nedá , aspoň máš čas na fotky.Dnesk nejak nepospicham <br /><br />
Ondras_CZ Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 Zaostřeno na to podstatnější Jedno z nejlepších piv v Praze!
Bullet Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 Do prace nepospicham, protoze musim k zubari....sakra...:-( Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ggrand Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 cikinek : Ne-ééé, bronzová limitka? Jsem o něco přišel nebo je máš nové ? Každopádně parádní kousek...dýnko mají už opravené?
prischera Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 Zaostřeno na to podstatnější To mám za rohem . Já si užívám jisté formálnosti.
Doporučené příspěvky