tombed Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 Zaostřeno na to podstatnější Hroch... ááách
Locque Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 Kontroluju část trasy kamarádi. Závěr: všechno v richtiku...
Ondoni Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 jeden u hrocha, druhý u jelínků...syčáci...dneska musím do Husovy, tak asi skočím k tygrovi sorry, za OT, ale musel jsem, tohle se přeci v pracovní době kolegům nedělá...a na ruce mám LLD, jen mi nefunkuje foťák...
Locque Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 (upraveno) První fotka jsou Pinkasovi. Pivo dopoledne v echt putykách je balzám na nervy. Pozdravuj U Tigra Edit: jo tááák! Já si bráchy nevšim! To je slušný, fakt nejsme domluvený :-D Upraveno 6. listopadu 2013 uživatelem Locque
Ondoni Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 První fotka jsou Pinkasovi. Pivo dopoledne v echt putykách je balzám na nervy. Pozdravuj U Tigra A jo, máš recht, k Pinkasům moc nechodím...pozdravyřídím...
bandicoot Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 (upraveno) Volové, ráno měli zavřeno, šel jsem nazdařbůh městem a nohy tam šly samy...Chuť ale byla, no. Přes oběd si spravim chuť v Pivovarským domě, ten mám na dosah. Upraveno 6. listopadu 2013 uživatelem bandicoot
panedge Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 Ty vole,jak muzete lemcat pivo uz k obedu:-)to bych sel rovnou chrapat
Ohm-Aztec Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 Ty vole,jak muzete lemcat pivo uz k obedu:-)to bych sel rovnou chrapat Na trávení snad, ne?
Locque Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 To neni pivo, to je meducína... Tam je výčepní... Ten to pivo teda úplně hejčká...
Horhe Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 (upraveno) a idem si dat pivo aj ja!paráda, gratuluju Janko, moc dobrá volba EDIT: Když mám naklikáno sedm kousků tak už většinou chodím z hospody Upraveno 6. listopadu 2013 uživatelem Horhe
Ohm-Aztec Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 a idem si dat pivo aj ja! Janko, skvělá volba!!! Těším se na víc fotek!
jankoxxx Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 Janko, nejsou ti maly??? su a je to tak dobre paráda, gratuluju Janko, moc dobrá volba EDIT: Když mám naklikáno sedm kousků tak už většinou chodím z hospody su to lestenky jak svina, na zimnu depresiu ideal no a od radosti som uplne zabudol vycentrovat lunetu moje odchodne je vacsinou cislo 5... Janko, skvělá volba!!! Těším se na víc fotek!posnazim sa
Bullet Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 cikinek : Ne-ééé, bronzová limitka? Jsem o něco přišel nebo je máš nové ? Každopádně parádní kousek...dýnko mají už opravené? Neprisel...mam je velice kratce, vcera poprve na ruce, vice v chlubicim vlakne :-) Jojo, dynko je jak ma byt...
zekon7302 Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 a idem si dat pivo aj ja!Gratulujem, seknú ti Ja dnes takto.
Frantik Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 (upraveno) a idem si dat pivo aj ja!Janko, gratuluju a vitej zpatky. Vitamin B urcite bude chvili fungovat :-))) Upraveno 6. listopadu 2013 uživatelem Frantik
Doporučené příspěvky