Pavel K. Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 Jde se na bazén, tak výměna řemenu.
Gio Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 Jde se na bazén, tak výměna řemenu.mongum10.jpgmongum11.jpgmongum5.jpg tvoje fotky su uzasne
Chosef76 Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 jsem si chtěl dát chvilku pohov, jdu na Chronomag relaxovat s hodinkama ...a zase samý kozy.
bandicoot Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 PAM, při tomhle řemenu si prostě nemůžu pomoci a fotim sponu...Tahle je nejlepší, většinou je ta ponorka jen vybraná pryč, ale tady je obtažená a navíc je ta spojnice s rámem skrytá za jazýčkem.Paráda.
misoo Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 Jako vono asi jo, sice mi přijdou jako vic lestenky nez extréme diver, ale cesta se zkracuje a naprimuje:-)Vyborne su, prebehni ich z boku smirglom a mas
Chorche Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 (upraveno) Jako vono asi jo, sice mi přijdou jako vic lestenky nez extréme diver, ale cesta se zkracuje a naprimuje:-) Zaslano iPhonem za použití Madly a ŤapinyHezký, sedí ti! Lepší než Landmonstera. Chronooběd Mrzí mě, že jsem to taky nestihl, na Aquaracery bych se rád podíval. A na vás dva samozřejmě taky Ale radost jsem si dneska udělat stihl. Přes den ještě vintážky, ale k večeru už konečně zase HC. Děsně mi chyběly, s nima jsem byl nejvíc spokojený, tak jsem rád, že jsou zase doma. Za low budget pro mě úplně nejideálnější hodinky. Upraveno 29. ledna 2014 uživatelem Chorche
kdojinej Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 Jde se na bazén, tak výměna řemenu.mongum10.jpgmongum11.jpgmongum5.jpgTy, Pavle, to je pani nebo dcera..? Že bych se stavil v nedělu na oběd:) Dělám si prču, ale napadá mě, že by bylo prima mít tchána chronospolupacienta
michalval Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 Jde se na bazén, tak výměna řemenu.mongum10.jpgmongum11.jpgmongum5.jpgMoje oblíbená knížka - Žraloci. Ne že bych si tedy nevšiml těch dalších "rekvizit"
Pavel K. Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 Ty, Pavle, to je pani nebo dcera..? Že bych se stavil v nedělu na oběd:) Dělám si prču, ale napadá mě, že by bylo prima mít tchána chronospolupacientaManželka, dcery jsou zatím stejně moc mladé Ale zeť chronopacient by nebyl špatnej. Alespoň bych na ty mý 3 baby nebyl sám
Rodkopf Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 Hezký, sedí ti! Lepší než Landmonstera. Mrzí mě, že jsem to taky nestihl, na Aquaracery bych se rád podíval. A na vás dva samozřejmě taky Ale radost jsem si dneska udělat stihl. Přes den ještě vintážky, ale k večeru už konečně zase HC. Děsně mi chyběly, s nima jsem byl nejvíc spokojený, tak jsem rád, že jsou zase doma. Za low budget pro mě úplně nejideálnější hodinky. Máš někde více nafocené ty Omegy? Ten cifr je parádní!
Chorche Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 Máš někde více nafocené ty Omegy? Ten cifr je parádní! Hrozně debilně se fotí, alespoň mně, já to neumím.Ale jednou mi je krásně vyfotil ten, jehož jméno se nesmí vyslovit Na jeho webu fotky najdeš.
Vit Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 A teď bez zataženýho pupku! Ty mě znáš, že?
Moty Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 Hezký, sedí ti! Lepší než Landmonstera. Viď, taky mám pocit, akorát se bojím, že sou hodně podobný jako PO
African Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 Tý jo, pěkně ti seknou Super diverky, fakt že jo..Jako vono asi jo, sice mi přijdou jako vic lestenky nez extréme diver, ale cesta se zkracuje a naprimuje:-)Zaslano iPhonem za použití Madly a Ťapiny
Rodkopf Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 (upraveno) Hrozně debilně se fotí, alespoň mně, já to neumím.Ale jednou mi je krásně vyfotil ten, jehož jméno se nesmí vyslovit Na jeho webu fotky najdeš. Dík, našel jsem - ty indexy jsou super, cifr bezchybný, hodinky parádní - nové sklíčko jim prospělo. Chtěl bych vidět ten model ve zlatě. Tak jsem mrkal na ty stránky - ( tenkrát mě minula celá pointa toho problému tady na fóru apod... ), ale musí se nechat, že nadšený obhajovatel střelných zbraní měl koule na to, na co já jsem neměl. Koupil jsi Habring Dopplechronograph, klobouk dolů. Upraveno 29. ledna 2014 uživatelem Rodkopf
Chorche Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 (upraveno) Dík, našel jsem - ty indexy jsou super, cifr bezchybný, hodinky parádní - nové sklíčko jim prospělo. Chtěl bych vidět ten model ve zlatě. Jeden místní člen ho má na cestě, tak věřím, že se pochlubí K těm mým - cifr má krásnou patinu a indexy se mi taky moc líbí. Vše až na řemen a sklíčko je původní. Pouzdro jsem jen lehce přeleštil. Přesnost do 15s denně.Na hodinky z 60.let mi to přijde skvělé. Upraveno 29. ledna 2014 uživatelem Chorche
Doporučené příspěvky