quest987 Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Venku sice luxusní počasí , ale makat se musí
honzyk Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 (upraveno) Wanderer - Podle tý kostky cukru na 1. fotce bych řekl že Dačice Jinak já dneska prostřídal oboje, foto archivní. edit: foto Upraveno 23. února 2014 uživatelem honzyk
Wanderer Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Wanderer - Podle tý kostky cukru na 1. fotce bych řekl že Dačice Bingo.
sibirnaya Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 no vidis, konecne nedelas manzelce vostudu..
michalval Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 (upraveno) Čoveče je mi to nějaký povědomý...No jasně, bylo to jednoduchý. Tys tam byl ve čtvrtek na moto, jo? Dnes jsem tam viděl další dva blázny na motorkách. Ale jinak je tam fakt jaro, jen ti lyžaři tam nepasujou EDIT: koukám ještě jednou na Tvoji Jawu, ale ta fotka asi není teď z 20.týho , že protože tam není bordel = štěrk na silnici...Hrabeš se do kopce po modré turistické --------------------------------------------------------Taky dobře. Barvu si nepamatuju, ale šli jsme od tramvaje zadem na Pláně a pak po hřebenu přes Skalku, Černý vrch, Ještědku až na Ještěd. Zpátky pod lanama. Upraveno 23. února 2014 uživatelem michalval
Filip.J Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Michalval - tak to jste šli po modré, pak po červené, a pak se k té červené modrá připojuje kousek před Ještědkou a společně jdou na rozcestí pod vrcholem, přímo na něj pak odbočuje jenom ta červená Když jsem tam byl naposled, měl jsem s sebou tři fajn ženský a Seika SNZF29
michalval Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Michalval - tak to jste šli po modré, pak po červené, a pak se k té červené modrá připojuje kousek před Ještědkou a společně jdou na rozcestí pod vrcholem, přímo na něj pak odbočuje jenom ta červená Když jsem tam byl naposled, měl jsem s sebou tři fajn ženský a Seika SNZF29 Jj ta červená sedí, to jsem si všiml. Jakožto liberečák tam přecijen šmajdám bez koukání na značky...
Cyril Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Dnes jsem už prostě musel....Ráno jsem se sbalil a vrátil se až odpoledne. Rýmařovsko a okolí...prostě klid a samota.
Návštěvník Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Cyril na motorce, já za ním pěšky
Horhe Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 No jasně, bylo to jednoduchý. Tys tam byl ve čtvrtek na moto, jo? Dnes jsem tam viděl další dva blázny na motorkách. Ale jinak je tam fakt jaro, jen ti lyžaři tam nepasujou EDIT: koukám ještě jednou na Tvoji Jawu, ale ta fotka asi není teď z 20.týho , že protože tam není bordel = štěrk na silnici...Taky dobře. Barvu si nepamatuju, ale šli jsme od tramvaje zadem na Pláně a pak po hřebenu přes Skalku, Černý vrch, Ještědku až na Ještěd. Zpátky pod lanama. Ta fotka je z 20., ale asi listopadu, nebo října, nebo tak nějak. Jawu už nemám, jenom bavoráka, a ten je už skoro měsíc v servisu. Takže jsem další víkend musel trávit s rodinou...
Cyril Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Ta fotka je z 20., ale asi listopadu, nebo října, nebo tak nějak. Jawu už nemám, jenom bavoráka, a ten je už skoro měsíc v servisu. Takže jsem další víkend musel trávit s rodinou...Co ti tam měsíc dělaj?
Horhe Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Co ti tam měsíc dělaj?Protýkaly mi karburátory a chtěl jsem zkontrolovat, případně seštelovat ventily. Ventily v pořádku, ale karburátory horší. X-krát to čistil, sundaval, nandaval, furt to teklo, tak už na to neměl nervy, tak ať si prej seženu karburátory jiný. Tak jsem sehnal, sice jetý, ale měly by být OK. Další telefonát ze servisu, že to stále protýká. No prej nějaký těsnění, který je údajně na starejch i na novejch špatný. No nevim, nevěřim jim už ani slovo. Jsem zvědav, kolik si vezmou za práci. Jenom to těsnění údajně stojí 600. (oba karburátory jsem sehnal za 1000)Škoda, že jsi tak daleko.
skalis Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Diky vsem za gratulace a pridavam jednu dnesni...
Doporučené příspěvky