Juraj11 Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 Přiletěl nový přírůstek od kristiana:-) Jsou parádní.do prdele,do prdele,do prdele-to jsi sem to foto nemohl hodit dřív-úplně jsem zapomněl na aukci těch poljotů a pěkně jí pros...l
Ondrej71 Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 (upraveno) Přiletěl nový přírůstek od kristiana:-) Jsou parádní.Pěkně jedeš kamaráde , gratulace, jsou super U mě byl pilotní den Upraveno 1. dubna 2014 uživatelem Ondrej71
Kostra Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 Pěkně jedeš kamaráde , gratulace, jsou superU mě byl pilotní denDíky, díky, bylo třeba se alespoň trošku poléčit, z návalu chronobundusu způsobeného tvými moony. Ale stejně je to další meta:-) A ty jsi dnes poletoval kde? Tipuji správně Pešť?
Ondrej71 Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 Díky, díky, bylo třeba se alespoň trošku poléčit, z návalu chronobundusu způsobeného tvými moony. Ale stejně je to další meta:-) A ty jsi dnes poletoval kde? Tipuji správně Pešť?jj, dnes byla Buda i Pešť :-)
michalval Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 Přiletěl nový přírůstek od kristiana:-) Jsou parádní.Krása Tome, gratuluju!
Hasňa Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 Krakonosh: Ja myslim, ze jsi na sebe moc prisny. Sistem 51 JSOU dulezite hodinky, jsou mechanicke a jsou od Swatch group. Splnuji tedy stejne predpoklady, jako velka cast mistnich stroju. Chte, nechte, kopou mistni ligu. Ja je zdaleka nevidim tak kriticky.
El Nano Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 tady jsme v nightshot sekci nebo jak to je?
Doporučené příspěvky