Vit Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Odesláno 3. července 2011 Tak jedna speciálně pro tebe Díky, na to musí mít člověk koule.
mmako Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Odesláno 3. července 2011 Díky, na to musí mít člověk koule. Já myslím, že když se to pořádně utáhne, tak to drží i bez nich...
XXXfazerXXX Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Odesláno 3. července 2011 dlouho sem honil hodinky k teniskam.Tydle konečně sedly.......hnusná fotka,sem neschopnej
mmako Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Odesláno 3. července 2011 Snad si zvyknu na tu vypráskanou luminiscenci :-( Poprvé na ruce, přemýšlím, jestli je zase nezabalit a neřešit s Jakubem, že to fakt divně svítí....
Návštěvník Ondra Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Odesláno 3. července 2011 (upraveno) Snad si zvyknu na tu vypráskanou luminiscenci :-( Poprvé na ruce, přemýšlím, jestli je zase nezabalit a neřešit s Jakubem, že to fakt divně svítí.... Já bych tu lumi na číselníku asi moc neřešil. Hlavně, že odečteš čas podle ruček. Jsou to pěkný hodinky, sám o nich aktuálně také uvažuji, že si je pořídím Upraveno 3. července 2011 uživatelem Ondra
skalis Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Odesláno 3. července 2011 Fotky těch Archimede se ti fakt povedly, hezký ranní pokoukání. Jinak bych tedy nečekal, že pro tebe bude machrindex podmínkou. U dvou kusu mam preferenci jasnou - stavajici Seiko SKX007 a renovovane Igeny, ale posledni kus, ktery bude mit prave ten nejvetsi machrindex, vyberu z palety, ktera se momentalne spis rozsiruje nez naopak.
African Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Odesláno 3. července 2011 Jako včera, tak i dnes. Luxusní Eterna z každého úhlu Paráda"
Karloss Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Odesláno 3. července 2011 Konečně bez sádry a s hodinkama. wow, tyhle Speedy neznám. Něco mi uniklo, nebo je to starší model ?
Cyril Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Odesláno 4. července 2011 Černobílé počasí i Glycine Airman....
panedge Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Odesláno 4. července 2011 gas-ty Omegy jsou ale opravdu moc pěkný a ty IWC ale taky
lukin_ova Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Odesláno 4. července 2011 Prej bude prset jeste 7 dni Fakt moc pěkné ... Něco mi začíná v hlavě šrotovat ...
pepster Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Odesláno 4. července 2011 Ty Airmany vypadají skvěle i v tomto depresivním počasí - radost na ruce!
instant Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Odesláno 4. července 2011 Ty Airmany vypadají skvěle i v tomto depresivním počasí - radost na ruce! ti poviem ze je.. inac vzacna zhoda s Cyrilom, tiez mam od rana Airmany, asi tie potapky podvedome evokuju vodu ci co (a tej je tu nadmieru)..
Dantechno Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Odesláno 4. července 2011 dlouho sem honil hodinky k teniskam.Tydle konečně sedly.......hnusná fotka,sem neschopnej Konecne sis koupil hezky hodinky a prodal ty brajtle s bulvou..... Myslim , ze tyhle zenithy jsou jeste o fous hezci nez ty co mel Bandi a ostatni....
Joe Lemonade Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Odesláno 4. července 2011 (upraveno) Něco dovolenkového. :-) Upraveno 4. července 2011 uživatelem Joe Lemonade
Doporučené příspěvky