sibirnaya Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2011 to nevim, spis me inspiroval se svejma detskejma rolexama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2011 datum je tam sice pred tydnem, coz dokumentuje, ze mi tyden trvalo z mobilu stahnout fotku do pc a postnout ji sem, ale mam je na ruce i ted, takze je to ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2011 datum je tam sice pred tydnem, coz dokumentuje, ze mi tyden trvalo z mobilu stahnout fotku do pc a postnout ji sem, ale mam je na ruce i ted, takze je to ok kam se prostě současné bondovky hrabou na tenhle model... krása Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2011 Toto jsem nosil celý minulý týden ve vodě i na suchu. A hrozně jsem si je zamiloval, hlavně tu krásnou modrou barvu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2011 Na výlet jsem vzal Speedy.. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2011 rikejte mi Skalis Konecne sis koupil kloudny hodinky nositelny velikosti . To je pro Tebe, nebo je mas pro nekoho? Kazdopadne gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2011 Pořídil jsem Speedům nové obutí, krokodýl šel dolů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2011 Paráda! Ještě žes je neprodal ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmako Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2011 to nevim, spis me inspiroval se svejma detskejma rolexama To bylo řečí, když jsem Ti je tenkrát navlíkal na tlapu - a stejně u Tebe skončily :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2011 Konecne sis koupil kloudny hodinky nositelny velikosti . To je pro Tebe, nebo je mas pro nekoho? Kazdopadne gratuluju! to sou od Lapise - vic se mi libi jubillee bracelet, a hlavne jsou to automaty - a nevim, pro koho, zatim sem je koupil z nudy a dal se uvidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr29 Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2011 30 let staré Seika Quartz a stále na ně nedám dopustit. Nikdy nebyly servizované. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2011 dnes opat nic ine ako damasko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2011 Dnes Fortis .... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurnajanek Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2011 krásný Fortis & DAMASKO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2011 (upraveno) ...včera...dnes a zítra...BREITLING... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 26. července 2011 uživatelem bedja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2011 ...včera...dnes a zítra...BREITLING... Máš k tomu i hodinky? PS: foto spony se mi líbí PPS: guma s touhle sponou by byl fakt parádní náramek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2011 ...mám... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 27. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2011 Jasně, že Eterny... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 27. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2011 Dnes PAM312. Před časem jsem si je díky své blbosti úplně brutálně poškrábal. Dnes jsem je vyzvedl od hodinářského lazebníka. Ten je pro mě až nepochopitelně zázračným způsobem vyleštil! Následky - nula! Napříště je už budu při náhodném strkání ruk do motorů oblékat do "pracovního županu". Vypadá to všelijak, ale funguje to....Ještě jednou díky, Valisi!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 28. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2011 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky